FyllingenBergen veteran med nok et comeback

Med nr 69 på ryggen var comebacket et faktum 11 minutter ut i andre omgang

Nok en gang var det behov for at Jan Stankiewicz ikledde seg FyllingenBergen drakten. Og med far og sønn Stankiewicz i FyllingenBergen sin startoppstilling var alt klart for lørdagskamp i Framohallen.

Det var en forsiktig start på kampen, med noen gule kort, et par utvisninger, 13 ½ minutt på klokka, 4-7 ledelse til gjestene og hjemmelaget med kampens første time-out. Det var imidlertid «langt mellom målene» i starten av kampen, og det ble kun scoret 13 mål de tyve første minuttene av kampen. Lagene gikk til pause på stillingen 10-15 til Bækkelaget.

Andre omgang var bare drøye 3 minutter gammel da Bækkelagets Fredrik Løvberg fikk sin tredje to-minutter og dermed det røde kortet.

Minutter senere var det tid for come-back for den rutinerte målvakten til FyllingenBergen. Målvaktsbyttet kom i en periode da Bækkelaget ledet da med 5 mål, etter at FyllingenBergen en periode var oppe i bare to mål bak.

FyllingenBergen hentet nok en gang inn igjen forspranget og var igjen bare to mål bak, mens Bækkelaget  (igjen)  var en mann mindre. Kampen om peongene førte til tøffe tak på streken, og endte med utvisning også til FyllingenBergen – da var begge lag med en mann mindre og Bækkelaget økte til 27-24. Og det var knappe fem minutter igjen av kampen.

FyllingenBergens  Sindre André Aho fikk blått kort helt på tampen av kampen. En kamp som endte med 30-26 seier til Bækkelaget.