Fortsetter seiersrekken til FyllingenBergen?

Dobbeltkamp i Fana Arena

I kveld kl18:00 tar FyllingenBergen i mot Falk Horten i det som blir den siste hjemmekampen i Fana Arena før laget skal tilbake i Framohallen. De siste kampene har bydd på litt av et nervedrama, og i kveld kan FyllingBergen ta sin 3 strake hjemmeseier – og tabelltopp sammen med ØIF Arendal.

Dette sier FyllingenBergen før kampen:

Etter en thriller sist mot Haslum hentet vi opp underlege på seks mål og avgjorde kampen i sluttminuttet. Presis som vi gjorde sist vi var i Fana Arena mot Nærbø. Marginene har virkelig vært på vår side de to siste kampene, men samtidig viser laget at de har vært dyktig i de avgjørende øyeblikkene. Det gir oss selvsagt selvtillit videre på veien, samtidig som vi vet at prestasjonene skal heves inn mot kampene som venter. Det er en herlig følelse å være ubeseiret i ligaen og med seier på søndag vil vi ligge likt med ØIF Arendal på toppen av tabellen etter fem serieomganger. Vi håper også «vårt» publikum vil ta turen til Fana Arena for siste gang i denne omgang. Se gjerne også Fanas fremadstormende jenter som faktisk skal spille sin første elitekamp i deres nye hall!

 

Kl 16:00 tar Fana imot Gjerpen til det som er Fana jentenes første hjemmekamp som eliteserielag. Jentene tok sitt første poeng borte mot Byåsen sist søndag. I det som var en tett og spennende kamp, der Byåsen ledet med både 4 og 5 mål utover i ande omgang.  Jentene fra Bergen hentet mesterlig inn forspranget og med knappe 50 sekunder igjen å spille utlignet de og fikk tok dermed et historisk poeng med hjem til Bergen.

Fana og Gjerpen møttes sist i 2016, der Gjerpen gikk av med seieren 26-22. Nå er bortelaget klare for å vise hva de har på lager igjen!