Første runde med overraskelser og forventede seire

Resterende kamper i første runde ble spilt i kveld, med store overraskelser

Skrevet av NTH

Larvik – Fredrikstad

Fredrikstad sto utvilsomt for den største overraskelsen i søndagens runde med å slå Larvik i Boligmappa Arena i Larvik. Fredrikstad ledet 13-12 til pause og vant til slutt 28-25 mot fjorårets serie, cup og sluttspillmester.
774 tilskuere så de nyopprykkede fra Fredrikstad stå for rundens største overraskelse. Emilie Christensen ble kåret til Larviks beste, og målvakten Jenny Caroline Sandberg ble beste spiller på Fredrikstad.
Kamprapport NHF

Glassverket – Vipers

Vipers viste at de mener alvor i serien, og har et sterkt lag og oppfylte forventningene i Reistad Arena. Vipers ledet 21-2, gikk til pause med 23-5 ledelse, og vant til slutt med 43-19. Kari Brattset ble Vipers beste og scoret 9 mål, mens Renate Saastad Sømme ble Glassverkets beste. Det må også nevnes at Glassverket i en periode sto med tre spillere født i 2000 og en i 1999 på banen samtidig.
Kamprapport NHF
Les hva Vipers skriver om kampen her
Les hva Glassverket skriver om kampen her

Byåsen – Oppsal

Foto: Oppsal Håndball

Kanskje rundens nest største overraskelse. Byåsen ledet 13-12 til pause med Oslolaget kom sterkt tilbake i 2.omgang og vant kampen med 29-26. Maren Nyland Aardahl ble kåret til Byåsens beste, mens Rikke Marie Granlund fikk denne utnevnelsen for Oppsal.
Kamprapport NHF
Les hva Oppsal skriver om kampen her

Stabæk – Tertnes

Tertnes kom til Bærum og slo Stabæk med ni mål. Seier 30-21 til Tertnes som også ledet til pause med 16-11. Josefine Intelhus ble kåret til Stabæks beste, mens målvakt Marie Davidsen ble kåret til beste spiller hos Tertnes.
Kamprapport NHF

Molde – Gjerpen

1000 tilskuere i Molde Arena ble vitne til at Molde tok sin første seier i comebacket i Eliteserien. Molde tok seieren med 29-25 etter å ha ledet til pause med 18-14. Melanie Bak ble kåret til Gjerpens beste spiller, og Caroline Aparecida Nogueria Martins ble Moldes beste spiller. Tredje målvakten som får BB i denne serierunden!
Kamprapport NHF