• Foto: Tor Solstad

Follo tok sin første seier! x2

Både Follo HK Damer og Follo HK tok sin første Rema 1000-Liga seier hjemme i Stil Arena

Fredrikstad – Oppsal: 21-21

Fredrikstad lå under 7-10 til pause, og kjempet seg opp til poengdeling. For mange tekniske feil gjorde at de ikke klarte å få med seg en seier fra denne kampen. Med mindre enn ett minutt igjen å spille får Oppsal tildelt straffe, som Jenny Sandgren redder. FBK klarer likevel ikke skaffe noe ut av neste angrep, og kampen ender derfor 21-21.

Follo HK Damer – Gjepren: 27-25

Det ble høy spenning mellom Follo og Gjerpen, og en svært jevn kamp. Lagene fulgte hverandre som skygger, og det var ikke før det var 10 minutter igjen at Follo klarte å skaffe seg en liten luke som holdt kampen inn. Follo tar sine første poeng i sesongen, og det i en seier. Dorthe Groa forsvinner dessverre fra banen etter ca 2 minutter spill, med sterke smerter i kneet.

Molde – Fana: 25-23

Molde klarte ikke å riste av seg Fana, og selv om de i starten av kampen ligger 4-5 mål foran kommer Fana tilbake. Fana kjemper, og det blir en jevn start på andre omgang. Det er ikke før mot slutten av kampen at Molde klarer å hente ut det lille ekstra som gjør at de vinner kampen.

Byåsen – Tertnes: 28-23

Det var duket for toppkamp i Trondheim, der Byåsen trakk det lengste strået. Det er en nok så jevn første omgang. Der det er hjemmelaget som kommer sterkere tilbake etter pause, og klarer å dra ifra ytterligere.

Sola – Aker: 24-30

Aker tok klart revansje etter tapene forrige sesong i 1.divisjon. Sola står dermed nederst på tabellen med eneste lag på 0 poeng. Aker har kommet godt i gang med sesongen, og tok i dag sin 3 seier.

Bækkelaget – Halden: 31-29

Som vanlig ble det en jevn kamp mellom BSK og Halden. Bækkelaget ligger stadig ett og to mål foran, og det er tilslutt også hjemmelaget som beholder de to poengene.

Follo HK – FyllingenBergen: 30-26

Publikum fikk virkelig spenning i kveldens oppgjør, hele 3 direkte røde kort ble delt ut. I tillegg til ett blått ett. Follo klarte tidlige å skaffe seg en liten luke, og FyllingenBergen ble hele tiden kjempende bak. Bortelaget blir stadig liggende 4-6 mål etter, i en kamp der Follo er mer kreative i spillet sitt. FyllingenBergen sliter med å få løst angrepet, i tillegg klarer de heller ikke å slå hull på Andreas Björkmann Myhr bakerst hos Follo. Follo tar sin første seier!

Haslum – Runar: 24-23

Haslum starter kampen best, og Runar står i en posisjon der de må hente opp ledelse. Etter en svært jevn kamp er det til slutt Nikolai Strickland som avgjør det hele med å sette ballen i målet i siste sekund.

Foto: Victor Iversen