• FOTO Hans Petter Wille

Får Halden revansje for fjorårets cupfinale-tap?

18:30 Halden – Elverum

De tidligere rundene har Elverum slått både Falk og Fold HK, mens Halden har vunnet over Tistedalen, Nøtterøy og Viking TIF fra Bergen. Det er derfor to lag som har hatt en relativ enkel vei på semifinale i årets NM. Lagene har også møttes en gang tidligere denne sesongen, og den gangen vant Elverum med minst mulig margin. I serieåpning vant Elverum 28-27 i bortekampen i Remmenhallen. Den gangen leverte den danske målvakten Bertram Obling en helt fantastisk kamp i målet til Halden.

Elverum kommer til en fullsatt Remmenhallen, og det har vært stort trykk etter billetter til kampen. Mandag var alle billettene revet unna, og HTH har fått flere spørsmål i hvordan man fortsatt kan få komme seg inn til kampen. For dette er ikke bare en kamp mellom Halden og Elverum. Det er siste hinder før finalen i spektrum, men det er også en reprise av fjorårets finale. Og begge lag vil tilbake til spektrum for andre året på rad.

De som husker romjula i fjor, husker også at Halden ble spilt av banen i cupfinalen. Halden sier at det er tid for å revansjere tapet, og er nok ikke villig til gi noe gratis til Elverum. Til Haldentopp sier Halden-trener Jan-Thomas: «Det blir en veldig tøff kamp. Et Elverumslag som vil gi alt for å komme seg til finalen, blir vanskelig å slå. Det blir utrolig viktig at vi står bra bakover, slik at vi kan få noen enkle mål i kontra. Da kan vi ha mulighet til å tukte dem».

 

Har du ikke billett til kampen? Se den her: direktesport.no