Fana med seier over Larvik!

Storhamar hentet til slutt inn seieren

Fana – Larvik: 20-19

Selv om Larvik åpnet kampen med 0-3 var det Fana som drev kampen. På stillingen 8-5 etter ca 17 minutter spilt tar Larvik timeout, men resultatet står overraskende 13-7 til pause. Fana kan gå til pause med en pust i bakken. Det er et mer skjerpet bortelag som kommer til andre omgang, og kan fort hente inn et par mål. Etter ti minutter ut i omgangen er stillingen 14-12. Og deretter 16-16. Dette er dog det eneste tidspunktet Larvik er likt med Fana, og heretter er det hjemmelaget som tar styringen igjen og vinner tilslutt med ett.

 

Byåsen – Fredrikstad: 25-27

Byåsen lå to poeng foran Fredrikstad før dagens kamp, og det med en kamp mer spilt. Denne seieren tok de med seg fra helgen og var klare til å gi alt på årets første hjemmekamp. De starter med å lede store deler av kampen, og selv om Fredrikstad klarer å hente inn ledelser drar hjemmelaget fortsatt fra før pause og kan gå i garderoben med en 4 måls ledelse (14-10). Også fra start av andre omgang skyter Byåsen i fra, men igjen kommer Fredrikstad etter og halvspilt i omgangen ligger de ett mål bak (20-19). Deretter er det Fredrikstad som tar ballen og kan etterhvert gå opp i ledelsen for første gang i kampen (23-24). De siste ti minuttene er det bortelaget som leder an, og holder den ledelsen frem til sluttsignalet går.

 

Oppsal – Storhamar: 28-34

Kampen starter jevnt, og lagene følger hverandre frem til stillingen 9-9. Her tar Oppsal over og viser 13-9 på resultattavla. Til pause står stillingen hele 16-10, og Oppsal fortsetter der de slapp før de gikk i garderoben. Storhamar klarer å krympe avstanden, men bruker tid på dette. Etter halvspilt andre omgang ligger de fortsatt 4 mål bak (23-19), men her snur det – og kort etter er stillingen 26-26. Her stopper det litt opp for hjemmelaget, mens Storhamar bare fortsetter. De siste 5 minuttene setter bare Oppsal 2 mål, mens Storhamar kan løpe inn 8 mål og hente hjem seieren.