• Foto: Terje Refsnes

Europacup-lørdag

Vipers, Byåsen, Larvik og FyllingenBergen skal spille Europacup lørdag 10.februar!

Viborg – Byåsen, lørdag 10.februar kl. 1400

Det gjenstår en kamp i gruppespillet og Byåsen er avhengig av å ta poeng borte mot Viborg for å komme seg til kvartfinalen. Sist lagene møttes ble det tap for trønderne hjemme i Trondheim, 21 – 28 så da er det nok et revansjelystent Byåsen som tar turen til Danmark. Byåsen har to seire på rad i EHF cupen, sist mot polske Vistal Gdynia og så ble det seier mot gruppeleder Kastamonu Beledyesi GSK fra Tyrkia. Moa Högdahl på tredjeplass på toppscorerlisten i EHF-cupen med 32 mål.

Posted by Byåsen Håndball Elite on Sunday, 4 February 2018

 

Vipers – København Håndbold, Aquarama lørdag 10.februar kl. 1700

Håpet om avansementet lever fortsatt for Vipers før møtet med København i Kristiansand lørdag ettermiddag. Vipers har nå i tur og rekke slått Issy Paris borte og Handball Club Lada hjemme. Disse to lagene møtes lørdag kl. 1600.

Kan du ikke ta turen til Aquarama kan du se kampen her på Handballtv.com!

God dagen-derpå-følelse for Vipersspillerne!Les hva Pernille, Kari og Jeanett forteller om gårsdagens gode opplevelse!#viperskristiansand

Posted by Vipers Kristiansand on Sunday, 4 February 2018

 

Larvik – DHK Banik Most, Boligmappa Arena Larvik, lørdag 10.februar kl. 1730

Larvik er allerede klar for kvartfinale i EHF-cupen og møter lørdag ettermiddag Banik Most fra Tsjekkia. Tsjekkerne ligger sist i puljen, mens Larvik ligger på 2.plass etter tapet mot Zalau i Romania sist.

Kan du ikke ta turen til Boligmappa Arena Larvik kan du se kampen her på Handballtv.com!

Er du trener eller leder på aldersbestemt nivå i regionen? Meld deg på gratis foredrag med Thorir Hergeirsson før kampen mot Banik Most lørdag!

Posted by Larvik Håndballklubb on Friday, 9 February 2018

 

 

EHF-cupens webside

 

HC Eurofarm Rabotnik – FyllingenBergen, lørdag 10. februar kl. 1900

Det er klart for 1/8 delsfinale i herrenes Challenge Cup, hvor FyllingenBergen tar turen til Makedonia for å møte HC Eurofarm Rabotnik. Det makedonske laget ligger på 2.plass i den hjemlige serien, og slo ut litauiske Granitas-Karys Kaunas i forrige runde i Challenge cupen. FyllingenBergen slo ut Bosniske HC Vogosca Poljine Hills i forrige runde. Returkampen går i Framohallen 17. februar kl. 1600.

Etter en veldig bra fight taper vi dessverre 35-31 mot serieleder ØIF Arendal. Nå retter vi blikket mot Makedonia og 1/8 delsfinale i EHF Challenge Cup på lørdag 🙋🏽‍♂️ #fyllingenbergen

Posted by FyllingenBergen Håndball on Wednesday, 7 February 2018

 

 

EHF Challenge Cupens webside