Eliteserien søndag

Åtte kamper spilles søndag

Skrevet av NTH

Eliteserien kvinner

 

Fredrikstad – Oppsal, Kongsten idrettshall kl. 1430

Fredrikstad tar i mot Oppsal i Kongstenhallen tidlig søndag. Et Fredrikstadlag som ligger på 5.plass i serien så langt, mens Oppsal innehar den noe mer utsatte 9.plassen. Fredrikstad med fem seire så langt, mens Oppsal har to seire og en uavgjort. Ida Marie Wernersen toppscore for Fredrikstad med 42 mål totalt, mens Christina Solheim Andersen har scoret flest for Oppsal med 37 mål totalt.
Kan du ikke ta turen til Kongsten Idrettshall kan du se kampen her på HandballTV.com!
Lest disse?
Høyinteressant kamp på søndag
Ut av cupen etter tap mot Vipers

 

Glassverket – Stabæk, Drammenshallen kl. 1800

Det er to lag i poengnød som møtes i Drammenshallen søndag. Stabæk har ett poeng etter uavgjort mot Sola, mens Glassverket jakter fortsatt sitt første poeng i serien. Dette er tabellnaboer så det blir nok en jevn og spennenende kamp i Drammen. Tidligere Stabækspiller, nå Glassverketspiller Renate Saastad Sømme toppscorer for hjemmelaget med 40 mål totalt. Ungjenta Henny Reistad flest mål for Stabæk med 29 mål, og det er kun spillemål.
Kan du ikke ta turen til Drammenshallen kan du se kampen her på HandballTV.com!
Lest disse?
31 mål holdt ikke til seier
Yes – til semifinale i NM

 

Sola – Molde, Åsenhallen kl. 1800

Sola på 6.plass i serien tar i mot Molde på 8.plass til kamp i Åsenhallen. Sola med tre seire, Molde med to. Veteranen Tonje Nøstvold mestscorende for rogalendingene med 46 mål totalt. Ragnhild Valle Dahl har scoret flest for Molde med 31 mål totalt.
Kan du ikke ta turen til Åsenhallen kan du se kampen her på HandballTV.com!
Lest denne?
Obaidlisøstrene forlenger med Molde til 2020


Se denne kreative promoen fra Sola til kampen mot Molde:

Sola – Molde. Eliteseriekamp søndag 5.november kl 18:00 i Åsenhallen

Posted by Sola Håndball on Wednesday, 1 November 2017

 

 

Byåsen – Gjerpen, Trondheim Spektrum kl. 1800

Byåsen ligger akkurat nå på kvalifiseringsplassen i Eliteserien, en plassering de nok ikke er fornøyd med og har tenkt å gjøre noe med. De møter Gjerpen som ligger på 7.plass i serien, men de har også toppscoreren etter sju runder Melanie Bak på laget. Hun har scoret 54 mål så langt. Marit Røsberg Jacobsen mestscorende hos trønderne med 42 mål totalt.
Kan du ikke ta turen til Trondheim Spektrum kan du se kampen her på HandballTV.com!
Lest disse?
Blogg: Byåsenjentene #20 Marit Røsberg Jacobsen
Og navnet ble…

 

Eliteserien menn

 

Haslum – Bodø, Nadderud Arena kl. 1800

Haslum som ligger på 8.plass tar i mot tabellnabo Bodø som ligger på 9.plass til dyst i Nadderud Arena søndag kl. 1800. Haslum med kun en seier så langt, men med tre uavgjort ligger ett poeng foran Bodø som har to seire så langt. Landslagsaktuelle Magnus Søndenå toppscorer hos Haslum med 31 mål totalt, mens Djordje Djekic har scoret flest for Bodø med 35 totalt.
Kan du ikke se kampen i Nadderud Arena kan du se kampen her på HandballTV.com!
Lest disse?
Haslum øker mest i landet – på publikumssiden!
Henrik Bielenberg tatt ut på landslaget

 

Falk Horten – Bækkelaget, Holtanhallen kl. 1800

Vestfoldingene tar i mot Bækkelaget i Holtanhallen søndag kl. 1800. Falk Horten ligger akkurat nå på den utsatte kvalifiseringsplassen med to seire så langt. Bækkelaget med to poeng mer på 5.plass grunnet to uavgjorte kamper. Falk Horten har Eliteseriens toppscorer i Stefan Ilic som har scoret 54 mål så langt og er viktig for Falk Horten. Emil Sundal har scoret mest for Bækkelaget med 41 mål totalt.
Kan du ikke se kampen i Holtanhallen kan du se kampen her på HandballTV.com!
Lest disse?
En liten pause i serien betyr landslagsoppdrag

 

Kolstad – Drammen, Trønderhallen kl. 1800

Kolstad ligger noe uventet på nedrykksplass i serien så langt og har nok tenkt å gjøre noe med dette når de møter Drammen som ligger på 3.plass. Lasse Balstad toppscorer hos Kolstad med 34 mål totalt, mens Balstads rekruttlandslagskollega Gøran Sørheim har scoret flest for Drammen med 39 mål totalt.
Kan du ikke se kampen i Trønderhallen kan du se kampen her på HandballTV.com!
Lest disse?
Fra Trondheim til Levanger
Kapteinen har talt før kampen mot Kolstad

 

Halden – FyllingenBergen, Remmenhallen kl. 1800

Halden holder en god 4.plass så langt i serien og er de eneste som har tatt poeng mot Elverum. Søndag møter de FyllingenBergen til dyst i Remmenhallen. Et bergenslag som ligger på 7.plass i serien så langt. Halden med fire seire, FyllingenBergen med to seire. Halden med tre spillere på topp 10 listen over toppscorere i Eliteserien med Victor Skillhammar øverst av disse med 45 mål, kun spillemål.
Kan du ikke se kampen i Remmenhallen kan du se kampen her på HandballTV.com!
Lest disse?
Rasmus Bech på månedens lag
Landslagsspiller til FyllingenBergen