Eliteserien menn lørdag 16.desember

Fire kamper i Eliteserien for herrer spilles lørdag

Skrevet av NTH

Sandnes – FyllingenBergen, Sandneshallen kl. 1600

Sandnes som inntar kvalikplassen på tabellen tar i mot et bergenslag som slo Drammen i siste runde og som er på sjette plass på tabellen med 12 poeng. Det er fire flere enn Sandnes. Hjemmelaget tapte mot FyllingenBergen i det omvendte oppgjøret tidligere i høst med 32 – 24. FyllingenBergen nå med en luke ned til nedrykksstriden, mens Sandnes jakter poeng for å komme unna kvalikplassen. Andre Ellertsen har scoret flest mål for Sandnes med 66 spillemål, mens Iben Hvidsten har scoret flest for bergenserne med 68 spillemål.

Kan du ikke se kampen i Sandneshallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

Sandnes’ trener Dalibor sine tanker før kampen

 

Elverum – Bækkelaget, Terningen Arena kl. 1600

Elverum tar i mot Bækkelaget i Terningen Arena lørdag ettermiddag. Elverum to poeng bak serieleder Halden, med tre kamper færre spilt. Bækkelaget på 7.plass med 12 poeng jakter poeng for å få heng på topplagene på tabellen. Elverum slo Bækkelaget borte tidligere i sesongen med sju mål (29 – 36) og slo serielederen i siste kamp. Bækkelaget slo Sandnes i sist kamp. Kevin Gulliksen mestscorende for Elverum med 69 spillemål, mens Emil Sundal er toppscorer både for Bækkelaget og i Eliteserien så langt med 98 mål totalt.

Kan du ikke se kampen i Terningen Arena kan du se kampen her på Handballtv.com!

Bækkelaget avslutter håndballåret i Terningen på lørdag

Elverum tar imot BSK Håndball Elite til Eliteserie-oppgjør i lørdag kl:16:00! Årets siste kamp i Terningen Arena!Kan Elverum fortsette den gode flyten mot de gule og blå? #SammenfoElverum

Posted by Elverum Håndball Herrer on Friday, 15 December 2017

 

 

Drammen – Bodø, Drammenshallen, kl. 1800

Drammen tar i mot Bodø i Drammenshallen lørdag ettermiddag. Drammen som tapte sist kamp mot FyllingenBergen ligger nå på 4.plass i serien med 16 poeng. Bodø, som slo Nøtterøy sist, ligger på 8.plass med 9 poeng. Drammen vant det omvendte oppgjøret borte mot Bodø tidligere i høst med 27 – 31. Gøran Sørheim toppscorer for Drammen med 74 mål totalt, mens Djordje Djekic har scoret flest for Bodø med 61 mål totalt. Dette blir også en generalprøve på NM finalen som skal spilles i romjulen.

Kan du ikke se kampen i Drammenshallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

 

 

Nøtterøy – Falk Horten, Nøtterøyhallen kl. 1800

Nøtterøy jakter sine første poeng og tar lørdag ettermidag imot vestfoldnabo Falk Horten. Nøtterøy siste på tabellen så langt, mens Falk Horten også er nabo på tabellen med sin 11.plass. Falk Horten vant det motsatte oppgjøret hjemme med 26 – 21. Jacob Weidemann toppscorer for Nøtterøy med 45 mål totalt, mens Stefain Ilic har scoret 84 mål for Falk Horten. Det er også 2.plass på toppscorerlisten i Eliteserien.

Kan du ikke se kampen i Nøtterøyhallen kan du se kampen her på Handballtv.com!

Vi gleder oss til lokaloppgjør mot erkerival Nøtterøy i morgen med kampstart kl. 18.00.Hvis du ikke skal feire jul…

Posted by Falk Horten håndball herrer on Friday, 15 December 2017