Eliteserien kvinner onsdag 18.oktober

Fem oppgjør i eliteserien i kveld

Skrevet av NTH

Storhamar – Tertnes, Boligpartner Arena kl. 1800

Det blir toppoppgjør på Hamar i kveld når Storhamar tar i mot Tertnes til kamp i Boligpartner Arena. Hjemmelaget har ikke avgitt poeng så langt i serien og ligger på topp på tabellen, mens Tertnes ligger på 3.plass etter seieren mot Vipers sist runde. Det blir et tett og spennende oppgjør i kveld. Betina Riegelhuth toppscorer hos Storhamar med 31 mål totalt, mens Tertnes’ toppscorer er Celine Sivertsen med 31 mål.
Kan du ikke se kampen i Boligpartner Arena, kan du se kampen på HandballTV.com her!

Tidligere Storhamar målvakt, landslagsspiller og Tysklandproff gjør Comeback!
Seieren over Vipers – en kamp vi ikke glemmer!

 

Sola – Byåsen, Åsenhallen kl. 1800

Tabellnaboene Sola og Byåsen møtes til dyst i Åsenhallen i kveld. Sola innehar den første sikre plassen på tabellen, mens Byåsen i skrivende stund ligger på kvalifiseringsplassen. Dette er nok en tabellsituasjon begge lag har lyst til å gjøre noe med. Tonje Nøstvold har scoret flest mål av Solaspillerne med 33 mål totalt, mens Marit Røsberg Jacobsen har scoret flest av trønderne med 29 mål totalt.
Får du ikke sett kampen live i Åsenhallen, er HandballTV.com et meget godt alternativ for å få med deg spenningen og dramatikken!

Opplevelsene står i kø i Åsenhallen i oktober!
Seier i EHF Cup kvalifisering for Byåsen!

 

Larvik – Stabæk, Nesjarhallen kl. 1830

Larvik kommer fra god prestasjon i Champions League og tar i mot Stabæk til kamp i Nesjarhallen i kveld. Larvik har hatt en noe «både og» start på serien og ligger foreløpig på 5.plass med tre seire og to tap. Stabæk innehar 11.plassen og jakter fortsatt på sine første poeng i serien. Linn Kristin Riegelhuth Koren toppscorer så langt for Larvik, men hun er ute resten av sesongen. Neste på toppscorerlisten er Maria Hjertner med 16 mål. Toppscorer hos Stabæk er unge lovende Henny Reistad med 20 mål.
Kampen går i Nesjarhallen, men kan du ikke ta turen dit kan du se kampen her på HandballTV.com!

Bra innsats i Ungarn – Champions League!
Stabæktrener Pål Oldrup Jensen oppsummerer tapet mot Oppsal!

 

Vipers – Oppsal, Aquarama kl. 1830

Ny kamp i Aquarama for Vipers etter bragden mot Buducnost i helgen. Igjen forventes det «stinn brakke» på Sørlandet når hjemmelaget tar i mot Oppsal. Vipers røyk på et uventet tap mot Tertnes sist helg og er nok revansjesugne mot Oppsal. Vipers ligger på 4.plass i serien før kveldens runde. Oppsal ligger to plasser bak på 6.plass. Oslolaget har to seire, en uavgjort og to tap så langt. Linn Jørum Sulland er toppscorer for Vipers så langt med 37 mål, mens Christina Solheim Andersen har scoret flest for Oppsal med 34 mål.

Malin Aune gleder seg til å se gamle lagkamerater igjen!
Tøff midtukekamp for Oppsal!

 

Glassverket – Gjerpen, Drammenshallen kl.1900

Hjemmelaget viste gode takter i EHF Cup kvalifiseringen i helgen mot Issy Paris selv om det ble tap. I kveld tar hjemmelaget i mot Gjerpen som ligger på 8.plass så langt i serien med to seire og tre tap. Glassverket ligger foreløpig sist på tabellen og jakter sine første poeng. Renate Saastad Sømme toppscorer for Glassverket med 30 mål totalt, mens Melanie Bak topper listen for Gjerpen med 34 mål.
Kan du ikke ta turen til Drammenshallen i kveld kan du se kampen her på HandballTV.com!

31 mål holdt ikke til seier!
Og navnet ble….

 

Husk også å stemme på Publikumsfavoritten!