Eliteserie og Champions League om hverandre

Molde tar imot Gjerpen mens Larvik og Elverum spiller Champions League lørdag

Molde Elite – Gjerpen HK Skien

Forrige sesongs møte mellom de to lagene i Molde endte med 29-25 seier til hjemmelaget. Så langt i sesongen har Molde vunnet litt og tapt litt, men stiller til kampen mot Gjerpen med seier over Fana sist onsdag. Gjerpen har på sin side ikke vunnet siden kampen mot Rælingen 07.oktober.

Tabellmessig ligger Molde på 5 plass med syv poeng mens Gjerpen ligger nederst med to poeng.  Med et hjemmelag i «vinner-modus» og et bortelag på poengjakt ligger alt til rette for et tett og spennende oppgjør i Molde Arena med start kl 18:00..

Hvor du kan se kampen finner du her

 

Larvik HK – Metz Handball

I Champions League tar Larvik imot Metz Handball (Frankrike). Gjestene har så langt vunnet 2, spilt en uavgjort og tapt en kamp.

Larvik har en seier og 3 tap til nå, inkl tapet med 11 mål i bortekampen mot dagens motstander. Seieren til Larvik kom over Buducnost hjemme i Larvik i midten av oktober.

Kampen ser du på Viasat 4 kl 1515 (1500)

 

Orlen Wisla Plock – Elverum

Elverum tar i helgen turen til Polen for å møte Orlen Wisla Plock. Begge lagene står med 9 poeng på 6 kamper, og Elverum er naturlig nok revansjelystne etter å ha tapt med to mål for polakkene på hjemmebane. Vinneren av lørdagens kamp blander seg direkte inn i tet-striden i gruppe D, og kampen om Final-Four plassene.

Kampen ser du på Viasat 4 kl 18:00 (1755)