• Foto: Lars R. Skaug / Fotolars

Eliteserie og Challenge Cup

www.handballtv.com

16:00 Fredrikstad – Oppsal

Dette skriver Oppsal før kampen: Fredrikstads lange seiersrekke har for alvor brakt laget inn i medaljekampen. Østfoldingene ligger på femteplass i øyeblikket, men de har samme antall poeng som Larvik og Tertnes på plassene over. Oppsal tok en etterlengtet seier mot Gjerpen sist, der jentene først og fremst la grunnlaget gjennom solid forsvarsjobbing. I Kongstenhallen skrus motstanden et hakk opp, men resultatene i årets Eliteserie har så langt vist at nivået mellom lagene er jevnere enn på mange år, og overraskelsene har vært mange. Fredrikstad vant det tilsvarende oppgjøret i Oppsal Arena i november med fem mål, i en match der Oppsal falt for eget grep ved å brenne altfor mange sjanser. Dersom de blå legger ned god kollektiv innsats og finner flyten i angrepsspillet vil kampen på søndag kunne bli av det jevne slaget.

17:00 Falk Horten – FyllingenBergen

Falk Horten ligger på en 11.plass med 6 poeng før kveldens kamp, mens FyllingenBergen ligger på 5.plass med 17 poeng. FyllingenBergen trenger poengene for å henge med i toppen og ett ønske om å bli topp 4 til sluttspillet. Falk har de siste kampene hatt tøff motstand, mens FyllingBergen har møtt lag fra både topp og bunn. Det kan bli en tøff hjemmekamp for Falk denne søndagen.

18:00 Byåsen – Skrim Kongsberg

Dette skriver Byåsen før kampen: På søndag spiller Byåsen en svært viktig kamp mot Skrim Kongsberg hjemme i Trondheim Spektrum. Foran kampen er det kun 2 poeng som er godt nok! Det har gått litt i berg- og dalbane for Byåsenjentene etter nyttår. Status foran søndagens kamp er 2 tap, 1 seier og nå sist uavgjort 21-21 mot Molde Elite. Søndagens motstander, Skrim Kongsberg, ligger etter halvspilt serie på siste og tolvteplass med 6 poeng. Byåsen innehar 7. plass med 11 poeng etter 12 kamper. Hittil i år står jentene med 4 seire, 3 uavgjort og 5 tap.

18:00 Runar – Nærbø

Både Runar og Nærbø trenger poeng for å unngå kvalik-plassen, der det er svært jevnt. Det er bare ett poeng som skiller lagene på tabellen, til tross for at Runar ligger på en 7.plass og Nærbø på 9. Fra 6. til 10. plass på tabellen er det bare 2 poeng som skiller, og det kommer til å bli tettere enn noen sinne når de siste rundene spilles.

18:00 ØIF Arendal – Dynamo-Victor (Challenge Cup)

ØIF-trener Marinko Kurtovic håper at hans elever skal vinne tilbake spillegleden foran møtet med russiske Dynamo Victor i åttendedelsfinalen i Challenge Cup i Sør Amfi på søndag. For laget fra Russland spiller både fysisk tøft og moderne håndball! Det blir en krevende utfordring for våre gutter! Vi har ikke råd til å ha en kollektivt dårlig dag igjen. Vi vet vi kan bedre enn det vi har levert de to siste kampene, sier Marinko bestemt til oifarendal.no

 

Øvrige kamper på www.handballtv.com:

15:00 Sola – Volda (1.div)

16:00 Follo – Herulf (1.div)

16:00 Florø – Gneist (3.div)

18:00 Follo HK Damer – Charlottenlund SK (1.div)