EHF-cup, Champions League og Rema 1000-ligaen

En håndball-lørdag men kamper for enhver smak

EHF Cupen

ØIF Arendal – Hafnarfjordur

Sist helg var ØIF Arendal på Island og spilte 2.runde kamp av kvalifisering til EHF Cupen mot Hafnarfjordur. Guttene fra Arendal skaffet seg et sterkt utgangspunkt for avansement etter å ha spilt en meget sterk første omgang.

Kampen endte med 30-25 seier til ØIF Arendal, så alt ligger til rette for en ny spennende kamp i Sør-Amfi lørdag ettermiddag.

Kampen starter kl 17:00 og du ser den på HåndballTV.com

Champions League

Barcelona (Barça) – Elverum

Så langt i turneringen har Barça vunnet over RK Celje Pivovarna Lasko og HC PPD Zagreb. De ble derimot slått av MOL-Pick Szeged fra Ungarn. Med dette resultatet ligger de på fjerdeplass i gruppen.

Resultatmessig har Elverum gjordt det bedre og bedre kamp for kamp. Sist holdt de følge med PSG til målstreken og tapte som kjent kun med tre mål.

Elverum har gjordt unna det første møtet mot de tre lagene som topper tabellen, lørdagens motstander Barcelona har til god å møte noen av topplagene ennå. Så her kan alt skje.

Alt ligger dermed til rette for en ny spennende kamp i årets Champions League. Kampstart kl 20:00. Kampen ser du på Viasat 4

Rema 1000-ligaen

Fold-St.Hallvard – Haslum

Lørdagens hjemmelag står så langt i Rema 1000-ligaen uten poeng når de tar imot Haslum hjemme i Jotunhallen.

Sist serierunde vant Haslum med minst mulige margin over Sandefjord, mens Fold-St.Hallvard spilte en gjevn kamp mot serieleder Drammen. En kamp der serielederen til slutt dro i land seieren med tre mål.

Kampen, som starter kl 18:00  ser du på Direktesport.no