Drømmestart for Haslum!

Slår ØIF Arendal på bortebane i serieåpningen

Follo HK Damer – Vipers: 18-33

Lørdag ettermiddag var det klart for aller første lokale eliteseriekamp i håndball for kvinner i Follo-området. Og hele 1007 tilskuere dukket opp for å se oppgjøret mellom Follo og Vipers. Ikke overraskende var Vipers favoritter til kampen, det er tross alt Norges beste kvinnelag som entrer Stil Arena, men Follo HK Damer viste gode takter. Til tider viser hjemmelaget godt spill, med god avslutninger, kjappe kontringer og gode redninger. Men det er heller ikke til å stikke under en stol at Vipers er hakket bedre, og stiller med en sterkere rekke. Vipers vinner solid.

 

FyllingenBergen – Drammen: 21-29

Drammen ble tatt på senga i første omgang av kampen, og det var hjemmelaget som klart tok føringen. Drammen åpner med ledelse på 2-5, men FyllingenBergen snur dette til 8-6 og det tar faktisk hele 9 minutter før Drammens femte mål blir Drammens sjette. FyllingenBergen spiller upåklagelig, og med svært få tekniske feil, i tillegg klarer de å utnytte feilene til Drammen ekstremt godt. Etter pausen skjer det noe med lagene. Det er FyllingenBergen som gjør feil, og det er Drammen som utnytter feilene. Bortelaget går fra å ligge under 15-10 til å lede 23-17 på ca ett kvarter. De kan løpe inn mål etter mål, og kan etterhvert senke skuldrene med årets første seier.

 

ØIF Arendal – Haslum: 29-34

ØIF Arendal går på en smell hjemme mot Haslum, og de ligger under hele kampen. Haslum åpner og skaffer seg en liten ledelse som bare øker og øker etterhvert som minuttene går. Det var ventet en tøff kamp, og etter å lede solid til pause ville man trodd at ØIF kommer tøffere tilbake for de siste 30 minuttene. Hjemmelaget er oppe å snuser på ledelsen, men klarer aldri å hente inn nok til å ta igjen Haslum. Haslum vinner årets første seriekamp, mens ØIF Arendal går på et overraskende tap.