dfgdfgdfgdfg

Dramatikk i dagens kvartfinaler

Kolstad – Elverum 37 – 34 etter to ekstraomganger!!

Det ble skrell i Trondheim etter at Kolstad tapte med 20 mål sist. I kveld ble det dramatisk da Kolstad dro i land seieren etter to ekstraomganger. Kolstad ledet hele første omgangen, og var oppe i en tremålsledelse på det meste. Spennende på slutten, og uavgjort etter full tid. Uavgjort også etter 1. ekstraomgang 32 – 32, men Kolstad rykket fra de siste tre minuttene og vant med tre mål. Dermed ny kvartfinale som skal avgjøre hvem som får plass i semifinalen! Kristoffer Østmo toppscorer for Kolstad med sju mål, mens Kevin Gulliksen scoret åtte for Elverum. Den tredje kampen spilles på søndag.

Kamprapport NHF
Håndball Live

Posted by Kolstad Håndball on Thursday, 19 April 2018

Viktig beskjed fra lagkapteinen! Nå trenger vi hele Elverum Håndballfamilien i Terningen Arena på søndag! 💪

Posted by Elverum Håndball Herrer on Thursday, 19 April 2018

 

 

Haslum – Halden 25 – 22 (10 – 12)

Haslum best i Nadderud Arena etter å ha ligget under 1 – 6 etter 14 minutter! Halden i sterk føring i starten av kampen men Haslum kjempet seg tilbake. Halden ledet med to til pause. I andre omgang kom Haslum sterkere med og overtok ledelsen etter 12 minutter og slapp den ikke før dommeren blåste av kampen. Dermed en tredje kamp også for Haslum og Halden. Sander Øverjordet best hos Haslum mens Thomas Kristensen ble toppscorer med åtte mål. Victor Skillhammar best hos Halden og toppscorer med seks mål. Siste kvartfinale spilles søndag.

Kamprapport NHF
Håndball Live

DEILIG!!! Kvartfinaleserien mellom Haslum og Halden må avgjøres med en kamp 3, og så glad er Mamelund, Røe og Åsheim for det. 🙌Haslum – Halden 25-22

Posted by Haslum HK on Thursday, 19 April 2018

 

 

Bækkelaget – Drammen 25 – 30 (10 – 13)

Drammen klar for semifinale etter to seire mot Bækkelaget. I kveldens kamp ble det seier med fem mål. Drammen dermed det andre laget som blir klar for semifinale etter ØIF Arendal. Emil Sundal toppscorer for Bækkelaget, mens Hermann Vildalen og Oskar Olafsson ble toppscorere for Drammen med fem mål hver.

Kamprapport NHF
Håndball Live

Dessverre ble det slutt for denne gang. Drammen vinner kampen 25-30 😢 gratulerer til Nikolai som spiller en god match mellom stengene, og blir kåret til BB 😁

Posted by BSK Håndball Elite on Thursday, 19 April 2018