Det evige oppgjøret

Onsdagskampene

 

18:00 Follo – Drammen

Dette skriver Follo før kampen: «Follo leverte en strålende førsteomgang mot Elverum sist og ledet ved pause. Den viste at Follo kan matche de beste. Tomsen Helland Markegård har følgende vurderinger før kampen: «Vi kommer fra en tøff bortekamp mot Elverum hvor vi viser litt av hva som bor i laget i 1.omgang. Den 1.omgangen skal vi nå ta med oss inn i kampen mot Drammen. Et Drammen lag som er godt forspent på alle plasser og som har et uttalt mål om å gå til topps. For vår del handler det om å sette et godt forsvar, få i gang målvaktene og være fryktløse fremover på banen. Det er fryktelig jevnt i Rema 1000 ligaen nå og alle tar poeng fra alle. Det ligger nye poeng i potten på onsdag og vi skal gjøre alt vi kan for at alle poengene blir igjen i STIL Arena!»

 

18:30 Halden – Fold St.Hallvard

Dette skriver Halden før kampen: «Etter et innholdsrikt kampprogram, der høydepunktene stod i kø med seminfinale i NM og to E-cupkamper, er Ulvene tilbake i hverdagen og seriespill. Tabelljumbo Fold-St.Hallvard kommer til Tistedalshallen. Gjestene ligger kun fire poeng bak Halden, har slått Haslum og kan overraske. De ser altså muligheter for poengfangst, selv om Ulvene er favoritter. Jan Thomas: «Meget viktig kamp på onsdag, så satser på at ulvene møter opp sultne på poeng. Skal vi være med i midtsjiktet på tabellen må vi ta Fold hjemme. Håper det blir tett og intimt med kjempestemning i Tistedalshallen».

 

19:15 ØIF Arendal – Elverum

Dette skriver ØIF før kampen i intervju med Josip Vidović:

Begge lagene kommer fra Europacupkamper hva tenker du om det?

– Elverum spiller flere slike kamper enn oss og de har selvsagt mer rutine på å håndtere slike situasjoner. Samtidig har vi fordelen av å ha spilt siste kampen mot HBC Nantes på hjemmebane og vi skal også spille kampen mot Elverum på hjemmebane. Så det er vanskelig å gjøre noe regnestykke på hvem som har hvilken fordel inn i kampen. Når dommerne blåser i gang så handler det bare om å vinne kampen. Da er det ingen som kjenner etter om man er sliten eller har reist mye. Da handler det utelukkende om å vinne hver duell og hver ball.

I fjorårssesongen så vant ØIF Arendal 3 av 4 seriepoeng mot Elverum, mens i sluttspillet bli vi sendt rett ut etter 3 oppgjør. På hvilken måte påvirker slikt tankene inn mot onsdagens kamp?

– Ikke så mye. Jeg vet at vi ikke tenker mye på fjorårets oppgjør. Det gjør sikkert ikke Elverum heller. Kanskje er det noe taktisk å hente ut, men i begge lagene er det flere nye spillere og situasjonen er annerledes.

 

Oppgjøret mellom ØIF Arendal og Elverum vises på TV2 Sport 2/Sumo. De resterende kampene sees på direktesport.no