• Foto: Morten Bjerk

Brakseier i Skien og snuoperasjon fra Fredrikstad

Og fremdeles ingen poeng til Sola

Sola – Fredrikstad 26-29 (17-14)

Hjemmelaget kom best i gang, og åpnet både soringsshowet og utvisnings-statistikken. Det lå lenge an til at Sola skulle få sine to første poeng og til pause ledet de 17-14 over laget fra østfold. Fire minutter ut i andre omgang hadde imidlertid gjestene hentet inn forspranget. Etter ytterligere seks minutter var Fredrikstad forbi og holdt seg i førersetet resten av kampen. Som altså endte med 29-26 seier til gjestene, og Sola står fremdeles uten poeg i Rema 1000-Ligaen.

Byåsen – Oppsal 30-27 (18-14)

Byåsen var best fra start til slutt i kveldens kamp i Trondheim. Anført av en god Annic Lipman i Byåsen målet ledet trønderjentene med fire mål til pause. I perioder kom Oppsal helt opp i ryggen på Byåsen men greide ikke å sette inne det siste avgjørende støtet. Det endte med hjememseier og to nye poeng til Byåsen

Gjerpen – Fana 35-26 (19-11)

Kampen startet med strafferedning fra Fana sin målvakt Sofie Ege Grønlund. Men derifra og ut var det kun snakk om Gjerpen. Hjemmelaget ledet en periode med hele 12 mål. Halveis i andre omgang hadde Fana en periode der de hentet inn en del av forspranget, men Gjerpen skrudde til igjen, og  kampen endte til slutt med 35-26 seier til jentene fra Skien.

Tertnes – Molde (12-12)

Molde – Tertnes – Molde. Kort oppsummert kan en si at Molde kom best igang, Tertnes hentet inn og gikk forbi. Molde samlet seg og hentet inn igjen forspranget til hjemmelaget og lagene gikk til pause med 12-12. Andre omgang ble tett, lagene fulgte hverandre til 23-23. Da fikk Tertnes en liten luke og den greide de å beholde ut kampen.  Det hele endte med 32-27 seier til hjemmelaget.