• Fra Johnny Jensens tid som "håndballguden"

Bli med på en pilegrimsreise til "Håndballens Mekka" i Flens-arena

“Der Handball-gott” Johnny Jensen er reiseleder og lokal guide på turen.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

Flens-Arena må vel kunne kalles Håndballens Mekka for det var jo her «der Handball-Gott» regjerte. For denne håndball interesserte må vel turen som Nøtterøy Håndball arrangere være den ultimate håndballtur, for selvfølgelig skal vi også se håndball.

Og hvilken kamp vi skal se, det er kampen mellom semifinalistene i forrige sesongs EHF CHAMPIONS LEAGUE, FC Barcelona vs SG Flensburg-Handewitt.  SG Flensburg-Handewitt vant den kampen og møtte THW Kiel i finalen hvor de tapte.

Denne gangen dreier de seg om gruppespill i CHAMPIONS LEAGUE for denne sesongen. Resten av kamene til Flensbrug i gruppespille finner du her.

– Undertegnede har personlig hvert en gang på kamp i Flensburgs lekegrind Flens-arena , og for en kamp og for en stemming. Jeg kan love deg at dette har opplevd maken til hjemme, skriver Nøtterøys markedssjef på klubbens nettsider. Det er Nøtterøy som er arrangør av turen til Flensburg.

Det var dette laget, denne byen og denne klubben som var med og skapte håndballlegende «der Handball-Gott» Johnny Jensen. Nå du en unikmulighet til å bli med Johnny på tur til arenaen hvor han ennå har gudestemplet. Dette vil nok kunne bety en ny dimensjon over denne håndball opplevelsen hvor to av Europas beste lag møtes til kamp om poengene.

Vær rask med å bestill for denne turen som arrangeres sammen med Viken Taxi og ColorLine har begrenset antall plasser.

For mer informasjon og evt påmelding: 906 58 801 / marked@nifhandball.no