Bech og Setterblom forlater Halden Topphåndball

Til fordel for norske klubber

Dager etter cupfinalen ble det klart at målvakt Rasmus Bech og venstrehendte Gabriel Setterblom forlater Halden. Halvspilt i sesongen er det mange klubber som begynner å se på spillerstallen for neste sesong og gjøre små forberedelser.

 

Rasmus Bech har signert en 2års-kontrakt med Drammen. Han sier at han har stor tro på prosjektet som er startet i Drammen, med mål om å komme tilbake i toppen av norsk håndball. Og det er en reise han vil være med på.

– Det var deilig å endelig få det på papir. Det har vært ganske sikkert en stund, men alle detaljene må være i orden før man slipper slike nyheter. Rasmus har bevist han er en god Eliteserie-målvakt og kommer til å styrke teamet vårt. Han er en type matchvinner-målvakt som kan avgjøre en kamp helt på egenhånd om han har dagen, sa Kristian Kjelling etter at signeringen var i boks

 

Gabriel Setterblom har fått en 2års-kontrakt med Kolstad. Da lagene møttes før jul gikk Kolstad av med seieren, en kamp hvor Setterblom satte inn 9 mål. Da fikk også spillerne vite at han ville bli en del av laget neste sesong.

– Kolstad er et lag som virkelig har noe på gang. Det virker som det er gode rammer for å ta neste steg, noe jeg har lyst til å gjøre. Jeg ønsker å utforske potensialet mitt, sier Gabriel til Adressa.