Baskår Pedersen til ØIF Arendal

August Baskår Pedersen (21) spiller i dag i Haslum, og har valgt å skrive kontrakt med ØIF Arendal de 2 kommende sesongene.

Skrevet av Kjell Roger Skauen

August har tross sin unge alder spilt flere sesonger i Grundigligaen og har flere aldersbestemte landkamper for Norge.

ØIF Arendal er meget fornøyd med signeringen og vi gleder oss til August er på plass i Arendal, melder klubben på egen nettside.

– Jeg gleder meg veldig til å spille for Norges beste klubb, sier August selv til nettsiden.

Haslum-boss Tom-Eirik Skarpsno innrømmer på sin side at det blir vemodig å ikke se den kjappe venstrekanten i den røde drakta neste sesong.

– Det blir rart at August ikke skal spille i Haslum mer. Men med sylskarp konkurranse med Sebastian, ble vi ganske tidlig denne sesongen enige om å skille lag. Det var en gunstig løsning for begge spillerne, selv etter fire år som kantpar i klubben for begge to. Vi har mye å takke August for. Han er en lojal unggutt som er treningsvillig og målrettet, med store ambisjoner og like stort hjerte, er det ikke rart vi har blitt glad i kantspilleren.

– Spesielt artig for meg har det vært å følge reisen hans fra ungdomsskolen, gjennom videregående – og inn i seniorenes rekker. De som får August i sin stall er heldige, smiler Tom-Eirik.

(NTH Web.red)