Bare nesten for Nærbø

mens Storhamar vant toppkampen i Bergen!

Kveldens resultater:

Nærbø – Drammen: 26-27

Nærbø var nære ved å ta også Drammen på hjemmebane. Drammen lå et lite hode foran i første omgang, men mot slutten av kampen blir det desto mer spennende. I de siste sekundene får Nærbø tildelt straffe og muligheten til å stjele ett poeng fra Drammen, men skuddet går utenfor.

Fana – Byåsen: 22-20

Fana vant overraskende over Byåsen i cupen forrige uke. Denne gangen i serien tar også Fana seieren over Byåsen. Dermed gikk Byåsen på sitt første tap i serien.

Tertnes – Storhamar: 28-30

Hjemmelaget leder med ett til pause (16-15), men etter pausen rakner det for bergenserne. Da var det derimot Storhamar som som kunne sette føringen, og etterhvert også vinne poengene!

Follo – Fredrikstad: 25-30

Follo HK Damer hadde taket på Fredrikstad for få dager siden, da i cupen, hvor FBK til slutt kunne ta seieren. Også denne gangen kan Fredrikstad ta med poengene hjem til plankebyen.

Halden – Follo: 27-18

Follo kommer aldri helt i gang med kampen, og Halden går tidlig opp i ledelsen. Ved noen øyeblikk tror man at Follo skal klare å komme tilbake i kampen, men så setter kantene til hjemmelaget i gang med kontringene, og Follo blir rett og slett løpt av banen.

Vipers – Sola: 37-28

Første omgang ble overraskende jevn, men Vipers henter seg inn før pause. I andre omgang kommer nivåforskjellene frem, og hjemmelaget kan etterhvert løpe inn målene.

Kolstad – Elverum: 30-30

Det ble svært jevnt i Kolstad Arena, og Elverum klarer aldri å riste av seg hjemmelaget. Det er ikke før mot slutten av kampen at Kolstad tar ledelsen etter å ha ligget bak hele kampen. 20 sekunder igjen av kampen har Kolstad matchballen, og muligheten til å ta alle poengene, men klarer ikke sette ballen i målet.