• Kolstad vs Elverum. Foto: Robert Magnussen

Avgjørelse i Trondheim?

Kolstad og Elverum braker sammen i sin andre semifinale lørdag 22.april i Trondheim Spektrum. Kan Elverum være klar for finalen etter kampen, eller sikrer Kolstad seg en tredje semifinalekamp?

Skrevet av NTH

Lørdag kan det avgjøres. Om Elverum går til finalen, eller om Kolstad får en tredje kamp om retten til en plass i finalen?

Elverum vant med ett mål i første nervepirrende semifinale hvor Tamas Ivancsik scoret flest mål for Elverum og ble også rundens Publikumsfavoritt.

Hos Kolstad sto Adrian Aalberg og Kim Andre Rinnan for flest mål.

Det er altså mye som står på spill kl. 1700 i Trondheim Spektrum lørdag 22.april.

Kolstad og Elverum er først ute av runde to av semifinalene.

Historikk sesongen 2016/17

Elverum vant 29-24 borte mot Kolstad i serien før jul i 2016.

Da ble Erik Toft BB for Elverum. Toft som går til Mors-Thy i Danmark etter sesongen. Lasse Balstad ble BB for Kolstad i den kampen.
Kan Toft eller Balstad bli avgjørende denne gangen?

Hjemme i Elverum september 2016 vant også Elverum med 28-22

Lagene spilte også semifinalen i NM med 28-20 i favør av Elverum i Terningen arena, november 2016. Kolstad er nok nå veldig sultne på å få en seier mot Elverum, mens Elverum helt klart ønsker å vinne sluttspillet for å få muligheten til å spille Champions League igjen.

I grunnspillet har André Lindboe vært viktig for Elverum og har stått for over 15% av målene til hedmarkingene denne sesongen. Hos Kolstad har Mishels Liaba hatt enda større uttelling og har scoret over 19% av målene. Viktig spiller for Kolstad som går til svensk håndball etter sesongen.

Hva skrev klubbene selv etter første semifinale?
Kolstad
Elverum

Blir det avgjort i Trondheim lørdag 22.april eller får vi en tredje semifinale?

Kampen sendes på handballtv.com. Men vi anbefaler alltid naturligvis at du aller helst følger dramatikken i haller og arenaer, der det virkelig skjer.

Husk også å stemme på Publikumsfavoritten!

www.publikumsfavoritten.no

Slik spilles Sluttspill GRUNDIGligaen Menn
I alle rundene spilles det best av 3 kamper. Best plasserte lag fra GRUNDIGligaen har hjemmekamp i kamp 1 og eventuelt kamp 3. Det skal kåres en vinner i samtlige kamper. Dersom det etter opprinnelig spilletid står uavgjort spilles ekstraomganger og eventuelt 7m-kast etter bestemmelsene etter bestemmelsene i § 10 i Kamp og konkurransereglementet.
Vinner sammenlagt er det laget som har vunnet 2 kamper.
Norges Håndballforbund