Vant sin første kamp i REMA 1000-ligaen – Norsk Topphåndball

Vant sin første kamp i REMA 1000-ligaen

Fredrikstad var klare favoritter før kampen mot Volda søndag ettermiddag. Men jentene fra Volda ville det annerledes.

Det nyopprykkede laget fra Volda lå lenge under mot Fredrikstad, men klarte å snu kampen i andre omgang. Bortelaget førte kampen gjennom hele første omgang, og gikk til pause med en tre måls ledelse 12-9.

Volda overbeviste i andre omgang

Andre omgang startet mye bedre for Volda, og de knappet innpå ledelsen til Fredrikstad sakte men sikkert. Da det var 11 minutter igjen av kampen var stillingen 19-19.

I sluttminuttene hadde Volda mulighet for å gå opp i ledelsen med to mål, men lyktes ikke med det. Med 40 sekunder igjen var stillingen 22-21 til hjemmelaget, og jentene fra Volda holdt roen de siste sekundene av kampen og vant 23-21 i sin første kamp i REMA 1000-ligaen.

Hilde Søyseth sto en meget god kamp i Voldas mål, og ble fortjent kåret til Voldas beste spiller, med en redningsprosent på 43%.