Vipers tilbake på vinnersporet! – Norsk Topphåndball

Vipers tilbake på vinnersporet!

Det startet ganske ugreit for Vipers, som etter få minutter lå under 4-0, etter mange skudd på halvsjanser, og enormt med tekniske feil.
Det eneste lyspunktet var Ragnhild Valle Dahl, og hun fortsatte å briljere gjennom alle kampens seksti minutter.

I likhet med Ragnhild var det flere unge og uerfarne spillere som fikk prøve seg mot det slovenske laget. Det tok litt tid før de klarte å spille på seg trygghet, og vise seg plassen verdig på et av verdens beste håndballag.

Tonje Refsnes returnerte til Vipers-laget i kveldens kamp og gjorde sakene sine meget bra.

Etter 15 minutter spill hadde Vipers fått ristet av seg åpningsnervene, og stillingen var 8-8.
Resten av første omgang ble jevnspilt, og til pause var Vipers foran med ett på stillingen 16-15.

Fra start i andre omgang var Vipers heltente – og gikk raskt opp i en 18-15-ledelse. Og nærmere enn de var ved pause kom aldri Krim i løpet av andre omgang.
Vipers fortsatte derimot å øke ledelsen scoring for scoring, og på det meste var de sju mål foran, også ved fulltid.

Vipers vant 37-30, i en kamp der mange spillere fikk prøve seg i sentrale roller, og fikk spilt på seg en god dose selvtillit.

Allerede før denne kampen var det klart at Vipers var klare for åttedelsfinale i Champions League. Dette på grunn av situasjonen med Covid-19, og utfordringer med å få gjennomført gruppespillet i tide. EHF har dermed besluttet at samtlige lag sendes videre til en play-off-runde, og har rangert lagene ut ifra resultater i de spilte kampene, samt en poeng- og plussmålsgiving basert på ranking.

Vipers Kristiansand ble nummer fem totalt i gruppe A, og møter nummer fire i gruppe B i to play-off-kamper/åttedelsfinaler.
Motstander er danske Odense Håndbold, og kampene er satt opp 6. og 13. mars.