Vipers hadde invitert til gullfest, men Storhamar ville noe annet. – Norsk Topphåndball

Vipers hadde invitert til gullfest, men Storhamar ville noe annet.

Dette må være årets kamp i Rema1000-ligaen for damer. Det var nok få som på forhånd hadde trodd at Storhamar skulle vinne med over 7 mål og frata Vipers gullfesten.

Storhamar vartet opp med et fantastisk angrepsspill gjennom hele kampen, samt at forsvaret sto tett og kompakt, og Vipers slet med å komme til gode sjanser.

Stine Liden hos Storhamar sto en strålende kamp mellom stengene, og fikk en hånd eller et ben på det meste. Til pause sto det 14-20 på tavla.

Mange trodde nok – og forventet at Vipers skulle komme tilbake i 2 omgang og skru opp tempo i angrep og vise mer nøyaktighet i sitt spill. Men slik gikk det ikke. Vipers gjorde feil på feil, og bakerst hos Storhamar fortsatte Stine Liden å plukke baller.

Storhamar derimot fortsatte sitt storspill, og de er taktisk smarte gjennom hele omgangen. De er tålmodige, spiller lange angrep, og varierer masse i avslutningene – som stort sett endte med et mål.

Storhamar vant til slutt med 11 mål, og utsatte dermed Vipers sin gullfest i Kristiansand.

En meget fornøyd og glad gjeng etter kveldens seier mot Vipers.