Vipers fortsetter å storspille i Champions League – knuste Odense lørdag kveld. – Norsk Topphåndball

Vipers fortsetter å storspille i Champions League – knuste Odense lørdag kveld.

Lørdag vant Vipers sin tredje kamp på rad i Champions League, da Odense ble slått 34-27 hjemme i Aquarama.

Lørdagens oppgjør hjemme mot Odense startet jevnt. 20 minutter ut i 1. omgang ledet Vipers 9-8 – da tok Gjekstad time-out. Det endret kampen totalt. Vipers hamret inn det ene målet etter det andre. Til pause sto det 16-10 på resultattavla.

– For å spille i Vipers må man prestere på hver eneste trening og i hver eneste kamp.

Vipers åpnet andreomgangen med scoring i første angrep og var dermed syv mål foran Odense, og etter ti minutter spilt hadde Vipers opparbeidet seg en åttemålsledelse på stillingen 23-16.

Hjemmeseieren ble aldri truet i den andre omgangen og Vipersjentene kunne juble for seier da dommerne blåste av kampen. Sluttresultat: 34-27.

Toppscorer Vipers: Ragnhild Valle Dahl – 7 mål