Vilde Johansen: -Det er deilig å være Ravens-spiller om dagen! – Norsk Topphåndball

Vilde Johansen: -Det er deilig å være Ravens-spiller om dagen!

Vilde var spent. Hun ønsket å vinne mot sitt gamle lag. Før kampen ga trenerne henne ordet i garderoben. Hun holdt en pep-talk. Lagvenninnene svarte henne med å spille en fantastisk 1.omgang mot Aker Topphåndball

Solid 1.omgang
Aker tok ledelsen 1-0. De ledet også 2-1, men så var det slutt. Resten av oppgjøret i Rema 1000-ligaen måtte hjemmelaget se gjestene fra Romerike styre kampen. Før det hadde gått 10 minutter måtte Akers trener Lars Abelsen legge time-out kortet. Ravens ledet med fem mål og herjet med hjemmelaget. Ravens fosset gjennom 1.omgang og ledet 20-11 til pause.

Se videointervju i artikkel: Sterk lagseier mot Aker

Beholdt roen i siste fase av kampen
Det er alltid vanskelig nærmest å ha avgjort en kamp etter halvspilt. Mange lag har gått i den fella. -Vi hadde fokus på å stå opp de første 10 minuttene. Vi visste at vi møtte noe annet etter pause. Som lag skulle vi holde dem på uavgjort eller helst lede i omgangen, sier Ane Mällberg. Ravens holdt målsettingen. Etter ti spilte minutter var det uavgjort i omgangen, men Aker-jentene kjempet heroisk. De skal ha honnør for å holde entusiasme og engasjementet oppe. I midtperioden var de også best, men laget fra Romerike tok seg sammen og holdt hjemmelaget på betryggende avstand. Avslutningen var perfekt. Et solid forsvarsspill brøt opp Akers siste forsøk, og Ravens kunne avslutte kampen med en vakker flyver. Banens beste, Carina Berg, la en vakker luftpasning til Anniken Wollik som satte den effektivt i målet. Dermed kunne Ravens slippe jubelen løs. To viktige poeng ble med hjem til Romerike.

Romerike Ravens jublet etter seieren mot Aker Topphåndball

-Vi var så påskrudd i dag. Spesielt i 1.omgang. Det er deilig å være Ravens-spiller om dagen, jublet Vilde Johansen. Målvakten spilte en god kamp og skrøt av lagvenninnene etter kampen.

Ane Mällberg: -Vi klarte å omstille oss
Hovedtrener Ane Mällberg var stolt og glad etter seieren. -Vi leverer mye bra i dag og får til ting vi har trent på. Det blir en periode med litt stress i 2.omgang, men vi klarer å omstille oss. Det er blant de viktigste tingene vi tar med oss inn i perioden med trening som kommer foran den neste halvdelen av seriespillet, sier Mällberg.

REMA 1000-LIGAEN KVINNER
Aker-Romerike Ravens 25-31 (11-20)
Oppsal Arena
Mål Ravens: Anniken Wollik 9 (1), Maja Muri 6 (1), Sarah Deari Solheim 5, Carina Berg 3, Rikke Thorngaard 3, Kristin D. Eskerud 2, Frida Haug Hoel 2, Karoline Strømberg 1. Toppscorer Aker: Mari Myrland 7. Utvisninger Ravens: 5×2 minutter. Utvisninger Aker: 2×2 minutter. Dommere: Tom Martinsen og Chris-Andre Hansen. Tilskuere: Ikke oppgitt