Viking best i lokaloppgjøret – Norsk Topphåndball

Viking best i lokaloppgjøret

Etter sist helgs svake kamp mot Vikhammer var det et revansjesugent Vikinglag som gikk på banen i lokaloppgjøret mot Stavanger. Det var liten tvil om hvem som fortjente poengene i dag og vi noterer oss for årets to første poeng etter å ha styrt lokaloppgjøret i 45 minutt.

Det blir en jevn start på kampen og lagene tar og føler på hverandre. Vi er nølende i angrep i starten og SIF får muligheten til å ta initiativet i målprotokollen. Lagene følger hverandre til det er spilt 10 minutt og stillingen er 5-5.
Derfra og ut omgangen tar vi grep om kampen. Solid forsvarsspill, Ole Andre Lerang tilbake i målet etter skadeavbrekket, Trondur on fire og ikke minst så dukket veteran Erik Rafoss opp og briljerte som i storhetstida. Da hadde hjemmelaget lite å stille opp med og vi går til pause med 8 målsledelse etter å ha vunnet side 20 minuttene 11-3.

I andre omgang starter hjemmelaget som i første og tar initiativet og knapper innpå et par mål. Vi holder på en solid ledelse og halvveis ut i 2. omgangen leder vi med 7 mål. Så faller vi ned i intensitet og hjemmelaget kommer mer med i kampen. Legg til at Jonas måtte ta en tidlig dusj da dommerparet mente hans takling etter 3 minutt i andre omgang kvalifiserte til rødt kort. 5 minutt før slutt var hjemmelaget bare to mål bak og med det spenning i kampen igjen.

Aftenbladet om kampen:

Roglandsavis om kampen

Heldigvis (for oss) ble spenningen kortvarig. Et knepp opp og vi slukket fort det lille håp hjemmelaget hadde om poeng. Det hele endte at vi kunne sikre inn en en 6 måls seier og slippe jubelen løs for årets to første poeng.

Trondur måtte forlate kampen mot Vikhammer etter få minutter. I kveld ble det 9 mål og en spiller SIF slet med å stoppe

Kampen i kveld var flere hakk bedre enn det vi viste sist helg. Vi spiller 20 minutt med strålende håndball og stenger bakover og scorer mye framover. Med flere utskiftninger i laget så vil forhåpentligvis prestasjonen bli enda bedre når sesongen skrider fram. Også vet vi jo at lokaloppgjør alltid lever sitt egen liv, da er det godt å kunne gå seirende ut med 6 mål i margin.