På bilde, fra venstre: Thomas Karlsen, Erik Øie, Eline Solstad, Guro Røen, Daniel Spanic

TettPå Håndball – Premiere tirsdag 25. august kl. 20.30

Av: Norsk Topphåndball
25. august 2020

Med kun få dager igjen til serien starter kan vi med glede presentere vårt nye håndballstudio: TettPå – Håndball.

I TettPå ønsker vi bringe håndballen tettere deg. Vi vil gi deg høydepunkter fra runder som har blitt spilt, og hvilke kamper du har i vente. Dette kan være alt fra Rema 1000-Ligaen, Champions League, Landslag og aktiviteter for barn og ungdom. I tillegg vil vi at du som publikum skal komme tettere på både lag, trenere og spillere.

Vi er i konstant utvikling, og da vi startet med håndballltv for noen år tilbake var ønsket at flest mulig skulle ha mulighet til å følge sine favoritt- lag og spillere uansett om de spiller på hjemme- eller bortebane. Vi prøver hele tiden å bli bedre og utvikle oss, og nå var vi klare for å ta ett steg til.
Gjennom TettPå ønsker vi å skape bedre kjennskap til både liga, lag og spillere. Men også komme tettere på hvem spillerne er utenom de 2×30 minuttene på banen.

«Vi har tidligere snakket om å etablere og gjennomføre studiosendinger. Både for å engasjere og for å gi håndballinteresserte enda bedre opplevelser.

Mange har etterspurt mer informasjon om spillere, og ønsker å bli bedre kjent med dem man ser på banen, og nå har vi muligheten til å vise frem både liga, klubb og spillere på en tettere måte.

Nå fant vi tiden riktig til å realisere disse tankene, som vi har hatt lenge. Og har en prosjektgruppe som har dratt opp arma og tatt jobben.»

Daglig Leder, Hein Barthold

Og i prosjektgruppa finner vi: Prosjektleder Eline Solstad, Produsent Daniel Spanic, Teknisk Erik Øie og som programledere Thomas Karlsen og Guro Røen:

Thomas Karlsen
Guro Røen

Hver tirsdag kommer vi med en ny sending til deg, med både informasjon og underholdning om håndballnorge – og den første sendingen kan sees allerede tirsdag 25.august klokken 20:30 på www.handballtv.com. Der kan vi friste med bl.a. gjester som Magnus Fredriksen, Emilie Hovden, Tor Odvar Moen og Marinko Kurtovic.