Utvisninger på rekke og rad da Drammen tok poengene i Sandefjord – Norsk Topphåndball

Utvisninger på rekke og rad da Drammen tok poengene i Sandefjord

Sandefjord – Drammen 28-36 (15-15)

Drammen utlignet til 3-3 drøye syv minutter ut i kampen. I en kamp som så langt var uten de store hendelsene. Et par låvedører i Drammen forsvaret gjorde det «lett» for Sandefjord å komme gjennom og øke til 5-4. Men det ble mange scoringer på kort tid og Drammen utlignet på nytt etter 11 minutter, til 6-6. Sandefjord fikk en god start på kampen, jobbet godt og holdt seg foran drammenserne første halvdel om omgangen (8-8). Det var høyt tempo utover i omgangen, noen feilpasninger og tekniske feil og et hjemmelag som var hakket mer treffsikker enn Drammen. Og ved passering 20 minutter stod det 12-10 til hjemmelaget på tavlen.  Drammen tok ledelsen for første gang med 14-15 omtrent 1 ½ minutt før pause. Hjemmelaget rakk å utligne og lagene gikk til pause på 15-15

Andre omgang startet med en, to, tre og vi kom helt ut av tallet utvisninger til Sandefjord nesten før det var gått ett minutt. Ikke alle på en gang, men de var ikke fullt lag før etter knappe fire minutter. Og mot alle odds så var stillingen 18-18 etter at denne perioden var over. Da Sandefjord gikk opp i ledelsen 19-18 etter 4 ½ minutts spill var det tid for time-out Drammen. Kristian Kjelling var ikke direkte fornøyd med det han så ute på banen. Og det som ble sagt virket, for Drammen jobbet iherdig og spilte seg etterhvert til en fire måls ledelse. Da var det Sandefjord som la time-out kortet. Med beskjed om å finne tilbake til energien og å legge om til syv mot seks spill i angrep en periode. Det gikk ikke, og meden ny time-out omtrent ti minutter før slutt var det tilbake til seks mot seks. Drammen hadde nå økt til 23-30.

Nå var Drammen skikkelig i siget, og da de satte inn 26-34 fire minutter før full tid tør vi si at seieren var sikret. Og med 28-36 da sluttsignalet gikk var to nye poeng i boks for Drammen HK.