Tungt tap for Tertnes – Norsk Topphåndball

Tungt tap for Tertnes

Dette var kampen vi ikke skulle tape! Med Romerike Ravens på plassen bak oss og en kamp mindre spilt, var det viktige poeng å kjempe om i Skedsmohallen søndag ettermiddag.

Det var Tertnes som først tok styringen i kampen, og vi ledet tilsynelatende komfortabelt med 3 mål etter 10 minutter spilt. Men Ravens kom krypende innpå, og med god uttelling på sjansene, snudde hjemmelaget kampen inn mot pause, slik at de ledet med 3 mål (17-14) halvveis.

Da lagene kom på banen i 2. omgang, jobbet Tertnesjentene hardt for å ta igjen forspranget. Men tross mange muligheter og klare målsjanser, klarte de ikke å komme nærmere enn 1 mål, og med 10 minutter igjen å spille, dro Romerike Ravens fra for alvor. Det ble etterhvert mange baller i Tertnes-målet og sluttresultatet ble 32-23 til hjemmelaget.

Veldig skuffende å tape på denne måten, ikke minst etter at vi har vist stor spillemessig fremgang etter nyttår. Men nå er det 10 dager til neste kamp, og det blir tid til mye og god trening.