Runar; – Tungt hjemmetap mot Halden! – Norsk Topphåndball

Runar; – Tungt hjemmetap mot Halden!

Gutta måtte se seg slått 33-28 av et topp motivert Haldenlag.  Halden kom best i gang, men Runar kom raskt ajour.  Både Øyvind Frigstad og Tobias Balsby Pedersen viste gode takter innledningsvis.  På slutten av første omgang dro Halden i fra og kunne gå til pause med en 19-15 ledelse.

Pausepraten var tydeligvis god for gutta spant ut av «startblokkene» i andre omgang og scoret raskt 3 mål før Halden kom på måltavla.  Etter 13 minutter av omgangen var vi for første gang i ledelsen da Amadeus Hedin banket inn 23-22.  Men etter det skulle Halden igjen dra ifra.  Vi brant gode muligheter, straffekast og kontringer og da endte det til slutt med en 5 måls seier til våre gjester.  Skuffelsen til tross, det er bare å fokusere på neste kamp, som er i Jotunhallen førstkommende fredag.  Der møter et hjemmelag som overraskende slo ØIF Arendal 33-30 i Arendal

Hjemmelaget beste var Tobias Balsby Pedersen med sine 9 scoringer.  Trym Bilov Olsen ble kåret til bortelagets beste, men han fikk nok har konkurranse av Mats Jensen som ble kampens toppscorer med totalt 10 scoringer.