Tung dag på jobben for Storhamar – Norsk Topphåndball

Tung dag på jobben for Storhamar

I likhet med Vipers, er Storhamar-jentene på en aldri så liten Europaturnè for å få spilt EHF European League.

I går ble det spilt første av to kamper mot tyske Thüringer, og der gårsdagens kamp endte i tomålsseier for de norske jentene, ble dagens kamp en langt tøffere affære.

Starten var imidlertid god fra de norske jentene. God fart og mange gode scoringer, sammen med et godkjent forsvarsspill som ga noen kontringer gjorde at Storhamar ledet 11-7 etter halvspilt førsteomgang.

De resterende femten minuttene av første omgang ble derimot vanskeligere.
Thüringer knakk koden til Storhamars forsvarsspill, og fant gode muligheter over alt.

I denne perioden klarte Storhamar bare å score fire mål, mens Thüringer scoret 11… Pauseresultatet var dermed 18-15 i favør Thüringer.

Ann Grete Nørgaard, scortet 4 mål i dagens kamp. Foto: Stian Bye Høgsveen

I andre omgang var det Thüringer som styrte det meste. Flere tekniske feil, uheldige avslutninger og feilpasninger gjorde at Thüringer kunne gå opp til en sjumålsledelse raskt. Storhamar spilte seg litt opp, men det holdt dessverre ikke helt inn.

Thüringer vant 41-36, men med gårsdagens seier tar Storhamar i hvert fall med seg to nye poeng i EHF European League, når du nå reiser videre til Romania og en ny europacupkamp mot Baia Mare.

Denne kampen spilles onsdag 10. februar klokka 1600, og du kan se den på Viasat 4 eller Viaplay.