Foto: Elverum Håndball

Trives som underdogs, og har tro på at det er mulig å fyre av en liten bombe igjen!

Av: Norsk Topphåndball
16. november 2021

Onsdag skal Elverum igjen måle krefter i EHF Champions League og det er det franske stjernelaget Montpellier som står på motsatt banehalvdel.

Elverum har hatt en fantastisk start så langt i Champions League, og ligger på en delt tredjeplass etter seks runder. De har 8 poeng, det samme som Aalborg og Pick Szeged. På topp troner onsdagens motstander med 9 poeng.

Elverum har kun tapt ett oppgjør og det var i målkalaset mot Kiel hvor Elverum måtte se seg slått av de tyske stjernene. Foruten det ene tapet har det blitt to uavgjort og tre seiere hittil.  Kan vi håpe på en ny seier i morgen?

Vi forventer en veldig tøff kamp mot et av verdens beste lag. Vi trives som underdogs, og har tro på at det er mulig å fyre av en liten bombe igjen! Det kommer til å bli tettpakket på tribunen, det nærmer seg helt utsolgt. Spillerne er i god form, og er proppet fulle av selvtillit. De har stor tro på at det er mulig å gi Montpellier kamp.

Mads Fredriksen, Daglig leder i Elverum Håndball

LES OGSÅ: Dette er Montpellier

Tobias Grøndahl har spilt fantastisk denne høsten og han ligger som nummer 6 på toppskårerlista i CL med 36 mål. Det er allerede ni mål mer enn han scorte i fjorårets CL.

Eurohandball.com har et lengre intervju med Grøndahl, les hele intervjuet: «I have now cracked the code»