Trekning tirsdag: Disse lagene kan ØIF Arendal møte i siste kvalik-runde

Tekst: ØIF Arendal
6. september 2021

Det står ikke på antall solide klubbnavn ØIF Arendal kan møte i den siste og avgjørende kvalifiseringsrunden til EHF European League. I tirsdagens trekningsbolle ligger det også noen gamle kjenninger – samt et par tyske storfisker.

I helgen ble de siste kampene i den første kvalik-runden til EHF European League spilt. Dette er motstanderne ØIF Arendal kan møte i den 3. og siste kvalifiseringsrunden. Trekningen skjer i morgen tirsdag, og i bollen ligger det blant annet tyske storklubber som Rhein Neckar Løven og Fuchse Berlin. Portugisiske Sporting er også en svært sterk, potensiell motstander. For å gjøre en lang tekst kort, det står ikke på potensielle godbiter på ØIF Arendal. Her er den komplette lista over mulige motstandere i den siste runden:

TTH Holstebro (Danmark)
Bjerringbro-Silkeborg (Danmark)
GOG (Danmark)
RK Nexe (Kroatia)
Kadetten Schaffhausen (Sveits)
HC Dobrogea Sud Constanta (Romania)
BM Logrono La Rioja (Spania)
HK Malmø (Sverige)
Frainkin Granrollers (Spania)
HC CSKA (Russland)
Rhein Neckar Løven (Tyskland)
Valur (Island)
Fenix Toulouse (Frankrike)
Fuchse Berlin (Tyskland)
PAUC Handball (Frankrike)
Lemgo (Tyskland)
Sporting CP (Portugal)
USAM Nimes (Frankrike)
Mors-Thy (Danmark)
Orlen Wisla Plock (Polen)
Ademar Leon (Spania)

Lista over, taler for de fleste håndballkjennere nærmest seg selv. Vinneren av oppgjørene lagene mellom som er listet opp over, går videre inn i gruppespillet i EHF European League. Den siste kvalifiseringsrunden skal spilles helgen 21/22. september, med retur helgen etter.
Lagene under er allerede direktekvalifisert til gruppespillet.

Disse lagene er allerede kvalifisert for gruppespillet, som skal bestå av 24 lag til sammen: Magdeburg (Tyskland), Nantes (Frankrike) Bidasoa (Spania), Tatabanya (Ungarn), Savehof (Sverige), Eurofarm Pelister (Nord-Makedonia), Pfadi Winterthur (Sveits), Chekhovskie Medvedi (Russland), Gorenje Velenje (Slovenia), AEK Athen (Hellas), Tatran Presov (Slovakia), Cocks (Finland).