Foto: Sara Sanderød

Fire spennende kamper i 1. divisjon menn i kveld

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
27. oktober 2021

Tar OSI sin tredje strake seier og greier Charlottenlund å bryte seiersrekken til serieleder Sandnes? Eller tar HK Herulf Moss sin første seier? Det får vi svar på i kveld!

TIF Viking – Viking Håndball i Haukelandshallen kl 18:00

Vestlandsoppgjør mellom to tabellnaboer. Begge har seks poeng på fire kamper, tre seirer og ett tap. Men Viking fra Stavanger har så vidt bedre målforskjell enn Viking fra Bergen og ligger derfor på tredje plass mot TIF Viking på fjerdeplass.

Sist de to lagene møttes i seriesammenheng var det Stavanger laget som gikk seirende ut av begge oppgjørene. Men nå er det «ny sesong» og nye muligheter, for begge lagene.

Til kampen i Haukelandshallen kjøper du billetter i hallen, eller så kan du følge kampen på HandballTV.com

Fold HK – OSI i Rykkinhallen kl 18:00

Fold på poengjakt mot et OSI som har vunnet to kamper på rad. Blir det en tredje?

Fjorårets oppgjør i Rykkinhallen ble en kamp med totalt 69 mål og syv måls-seier til hjemmelaget. Studentlaget fra Oslo har som sagt vunnet to kamper på rappen nå, sist helg var det HK Herulf Moss som ble ett mål for små.

Hjemmelaget står foreløpig kun med tre kamper og ingen poeng. To av kampene har endt med ett-måls tap mens de i kampen mot TIF Viking gikk på et sviende nederlag.

Skal dette vere dagen for en to-poenger? Det ser du i hallen med billetter kjøpt her, eller via Dirkektesport.no

Charlottenlund – Sandnes i CSK Varmbo Arena kl 18:00

Fortsetter Sandnes seiersrekken sin eller finner Charlottenlund tilbake til den gode formen de hadde helt i starten av sesongen?

For halvannen uke siden var hjemmelaget i Oslo og der ble de slått av OSI i det som var Oslo-lagets første to-poenger for sesongen. For Charlottenlund sin del begynner det å bli noen kamper siden siste poeng. Det var i september da de slo opprykkskandidat TIF Viking på hjemmebane.

Sandnes står som eneste lag med full pott til nå. Og selv om de i kampen mot HK Herulf Moss vant relativt komfortabelt så fikk de kamp om både målene og poengene helt til dommerne blåste av kampen.

Kampen ser du i CSK Varmbo Arena med billetter som du kjøper i Cahrlottenlund sine systemer. Følg med på hjemmelagets sider for eventuell streaming av kampen.

HK Herulf Moss – Follo HK i Mossehallen kl 18:30

Et hjemmelag uten poeng til nå tar imot tabell-toer Follo HK til midtuke kamp i Mossehallen.

Sist lørdag måtte hjemmelaget se seg slått av OSI med minst mulig margin, og bortsett fra kampen mot Viking Håndball så har det for så vidt vært jevne kamper for Herulf. Men den siste finishen har liksom manglet til nå.

Follo, som ligger som tabell-toer, har kun avgitt poeng til serielederen Sandnes. I forrige runde var det Stavanger som fikk juling (kan vi vel si?) da de måtte reise hjem med 41-18 tap i bagasjen.

Kampen ser du i hallen med billetter som du kjøper her. Følg med på Direktesport.no om du ikke kan vere i hallen.