Foto: Kjell Eirik Irgens Henanger

Tre haller holder «søndagsåpent» for REMA 1000-ligaen

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
23. oktober 2021

Fredrikstad Bkl – Flint Tønsberg i Kongstenhallen kl 16:00

Fredrikstad slo Tertnes på en overbevisende måte sist runde. Og står med det med seks poeng på sine syv kamper og ligger så midt på tabellen som det går an å komme. De har også spilt seg til kvartfinalen i NM, hvor de møter Molde 27.oktober. Også den kampen spilles på hjemmebane.

Søndagsgjestene i Kongstenhallen sliter litt i det som er den «vanskelige andre sesongen». De begynte bra og slo til med seier over Byåsen, på bortebane. Men i de påfølgende kampene har det buttet imot og selv om det til tider har vært jevne oppgjør har det ikke holdt hele veien inn.

Og som vanlig, billetter finner du i appen og ellers ser du kampen på Direktesport.no

Larvik – Follo HK Damer i Jotron Arena kl 17:00

Larvik har hatt en litt sånn der «berg og dalbane» sesong til nå. Den første to-poengeren kom mot nabo Flint-Tønsberg og deretter var det Fredrikstad som møtte vestfold-veggen og måtte reise hjem uten poeng.

Follo sliter med poengene etter returen til REMA 1000-ligaen, og før møtet med Larvik sier de til egne sider at «vi går inn i kampen med innstillingen om at vi har alt å vinne. Og et stort ønske om å gjøre nettopp dette».

Og som vanlig, billetter finner du i appen og ellers ser du kampen på Direktesport.no

Aker Topphåndball – Byåsen Håndball Elite i Oppsal Arena kl 18:00

Byåsen påførte Sola deres første poengtap så langt i sesongen, og klatret med det opp på kvalikplass. Søndag er det Aker som står for tur. Et oppgjør som Byåsen gikk seirende ut av både forrige sesong og sesongen før det igjen. Selv om Byåsen ligger et stykke ned på tabellen, så er trønderjentene de som har sluppet inn færrest mål til nå i sesongen.

Aker står med 10 poeng etter sine syv kamper og de jakter flere. Med seier søndag kveld er de brått oppe i medaljekampen, så her ligger alt til rette for en spennende og underholdende kamp.

Og som vanlig, billetter finner du i appen og ellers ser du kampen på Direktesport.no