Foto: Follo Håndball/Tor Solstad

Toppkamper på rekke og rad i 1.divisjon

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
14. november 2020

14.november

Oslo-Studentenes IK – TIF Viking i Kjelsås Idrettshall kl 14:30

Det er duket for tidlig lørdag ettermiddagskamp mellom OSI og TIF Viking. Vi har et hjemmelag som jakter poeng og vi har et bortelag som jakter «kvalifisering for opprykks-streken».

OSI tapte med tre små mål for Vikhammer forrige runde men står fremdeles uten poeng i årets 1.divisjon.  TIF Viking begynte sesongen meget bra og var etter en dupp tilbake på vinnersporet sist runde med syv-måls seier over Charlottenlund.

Om kampen blir streamet? Følg med på OSI sine sider for mer info – de jobber med å få på plass en løsning.

15.november

Follo HK – Nøtterøy Håndball i Stil Arena kl 18:00

Rundens toppkamp går i Stil Arena, der hjemmelaget leder tabellen med ett poeng mer enn bortelaget. Follo rundspilte HK Herulf Moss sist onsdag og vant komfortabelt i Mossehallen. Nøtterøy har ikke spilt kamp siden 30 oktober da de etter en meget spennende kamp slo Stavanger med to mål.

Nøtterøy stiller for første gang denne sesongen med skadefritt mannskap mens Follo melder om noen skader. Vi tør (nesten) å garanterer en spennende kamp med mye fart og spenning mellom lagene som så langt har laget tilsammen 554 mål i årets 1.divisjon.

Kampen ser du kun på Direktesport.no og for å korte ned ventetiden kan du lese hva de to laglederene sier til Follo Media.

Kristiansand Topphåndball – Sandnes i Aquarama kl 18:00

Samtidig med kampen i Stil Arena spiller Kristiansand en kamp der seier kan føre klubben til toppen av tabellen. De tar imot Sandnes som bare er poenget bak hjemmelaget, men likevel rett under «kvalifisering for opprykks-streken».

Kristiansand kommer fra storseier over HK Herulf Moss mens Sandnes i forrige runde vant mer enn komfortabelt over Vikhammer. Det er med andre ord to lag i form og en kamp som er «full av betydning» for begge to. Kristiansand er 1.divisjons gjerrigste lag med tanke på baklengsmål og når det gjelder fremover stiller lagene helt likt.

Få også med deg Sandes treneren sine tanker før kampen

Nok en spennende kamp du ikke bør gå glipp av – og du, du kan også se den på HanballTV.com