Tøff start i første kvartfinale – Norsk Topphåndball

Tøff start i første kvartfinale

Det ble en tøff start i første kvartfinale mot Baia Mare lørdag ettermiddag. Til slutt ble det ett 8 måls tap 40-32.

Sola havnet bakpå gjennom første omgang, og ble jagende etter mot pause. Det gav resultater og når fløyta gikk til pause lå vi kun fire mål bak 18-14.

I andre omgang var det Baia Mare som skaffet seg et godt grep om kampen. Sola fikk ikke til forsvarsspillet sitt, og fremover sto et godt rumensk forsvar.

Kampen endte til slutt 40-32, med andre ord en kamp som virkelig kan betegnes som fartsfylt og målrik.

Nå venter en lang hjemtur, før sesongens siste hjemmekamp mot Flint onsdag og søndag er det returoppgjør i Europaligaen.

For å sikre avansement kreves det seier med ni mål, eller åtte om det blir færre bortemål for Baia Mare.