Tøff start for Boilesen`s KIF Kolding

Av: E. Fossnes/NTH
22. oktober 2021

Den danske ligaen er i gang for fullt. Et knalltøft kampprogram har sørget for at KIF Kolding foreløpig befinner seg nest nederst på tabellen etter syv kamper. Dog har tidligere Haslum- og Drammen spiller Thomas Boilesen markert seg positivt.

Etter den oppskriftmessige seieren mot Lemvig i serieåpningen, har det gått betydelig tråere for KIF Kolding. 1 poeng på seks kamper burde vanligvis være et varsko for klubbledelsen. Men kamprogrammet har vært av det tøffeste slaget. Med unntak av oppgjøret mot Skive (28-28), har Thomas Boilesen & co fått bryne seg mot fem av de seks lagene som ligger øverst på tabellen.

Holsterbro 28-27 Kolding
Kolding 27-32 Bjerringbro/Silkeborg
Skive 28-28 Kolding
Kolding 30-34 Skjern
Aalborg 36-30 Kolding
Silkeborg Aarhus 34-22 Kolding

Thomas Boilesen (23) som nylig ble tatt ut på rekruttslandslaget, har utviklet seg til å bli en viktig brikke i Kolding. Midtbacken har notert seg for 22 mål på syv kamper. Boilesen er sammen med Aleksander Morsten og Mats Krog, klubbens toppscorere.

FUNNET SEG TIL RETTE: William Aar FOTO: Ribe Esbjerg facebook

Det kommende kampprogrammet er lysere, men fortsatt tøft for Danmarks mestvinnende klubb. På den kommende menyen står Ribe-Esbjerg. Der venter blant annet tidligere Kolstad-spiller William Aar, som står med 28 mål for sin nye klubb. De ligger tre poeng foran KIF Kolding på tabellen.

Noen dager etter står serieleder GOG på motsatt banehalvdel. Deretter venter tabellnabo Mors-Thy og Mishels Liaba`s Fredericia.

Det er dermed sagt ingen selvfølgelighet at den tøffe perioden vil ende for KIF Kolding. Om resultatene skulle fortsette å utebli, vil det bli hardt for Andreas Toudahl å forsvare trenerplassen sin.