Foto: Sara Sanderød

To tette tabelloppgjør i 1.divisjon

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
23. oktober 2021

Det er to kamper i 1.divisjon denne helgen. To kamper som kan bety veldig mye for alle de fire involverte lagene.

23.oktober

HK Herulf Moss – OSI i Mossehallen kl 16:00

Gjestene i Mossehallen denne lørdag ettermiddag tok sin første to-poenger forrige runde da de slo Charlottenlund hjemme i Domus Athletica. Det var ikke bare sesongens første to-poenger, men første seier etter opprykket til 1.divisjon foran 2019/20 sesongen.

Hjemmelaget jager ennå sesongen første seier. Og ser en bort ifra tapet for Viking i Stavanger så har de andre kampene vært relativt jevne, men det mangler det siste lille for å dra i land seieren.

I fjorårets oppgjør mellom de to ble det stor-seier til hjemmelaget – ta gjerne turen til Mossehallen for å se hvordan det går denne gangen.

Kampen ser du på Direktesport.no eller i Mossehallen. Med billetter kjøpt i appen.

24.oktober

Stavanger – Vikhammer HK i Stavanger Idrettshall kl 16:00

Tabellnaboene fra Rogaland og Trøndelag, med trønderne på plassen foran med en kamp mindre spilt, møtes til det vi kanskje kan kalle en fire-poengs kamp søndag. Kampen for et år siden ble av den spennende typen, før det endte med ett mål i Stavangers favør.

Hjemmelaget begynt sesongen bra men sist runde ble det brak-tap for Follo. Vikhammer står med to tap og to seirer. Også de gikk på et brak-tap for Follo i sin forrige runde.

Hvordan går det søndag?

Det ser du i hallen eller på Direktesport.no. Billettene kjøper du i appen til Stavanger