Foto: Runar Sandefjord

To sluttspillkamper på programmet søndag kveld

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
23. april 2022

Søndag er det klart for den første kvartfinalen for de fire siste lagene i årets sluttspill, Elverum, Bækkelaget, Runar og ØIF Arendal.

Elverum – Bækkelaget i Terningen Arena kl 19:00

Elverum har vunnet sluttspillet i bortimot en halv mannsalder. Og på søndag er det Bækkelaget sin tur til å (igjen) prøve å stoppe guttene fra de dype skoger. Sist sluttspillet ble gjennomført (2018/19 sesongen) var det Bækkelaget som var første lag ut mot Elverum. Den gang fikk de juling så det holdt i Terningen, mens det gikk noe bedre på hjemmebane.

I REMA 1000-liga sammenheng denne sesongen har det gått som i sluttspillet i 2018/19, Elverum har vært klart best i Terningen, også har de fått litt mer motstand i Nordstrand Arena.  

Tabellmessig endte Bækkelaget på 7.plass og avsluttet sesongen med å slå Kolstad, mens serievinner Elverum gikk på sitt første tap for sesongen da de tapte den siste serie kampen mot Drammen.

Biletter til oppgjøret finner du i Elverum sine systemer og i og med at all håndball er best i hallen så «løp og kjøp»… Rekker du det ikke så sendes kampen på Direktesport.no (til deg med abonnement). Som et siste alternativ har du handball.no/live som oppdaterer så fort det skjer noe i Terningen.

Runar Sandefjord – ØIF Arendal Elite i Runarhallen kl 19:00

ØIF Arendal gikk hele veien til sluttspillfinalen for tre år siden, men der ble det stopp etter tre møter med Elverum. I det samme sluttspillet ble Runar stoppet av FyllingenBergen i kvartfinalen.

Utgangspunktet etter endt serie i år er en tanke endret i forhold til 2018/19 sesongen. Den gang var ØIF Arendal på toppen av tabellen mot en 6.plass denne gang. Mens Runar Sandefjord har klatret en plass opp fra sist det ble spilt sluttspill, til 3.plass.

I årets sesong er det søndagens hjemmelag som har kommet best ut av de to møtene, og vi sier som Runar gjør på sine sider: «Vi er rimelig sikre på at det blir en langt tøffere match denne gang enn sist ØIF Arendal var på besøk i Runarhallen».

Biletter til kampen finner du i Runar sine systemer, for det er som vi alltid sier – håndball er best i hallen. Med abonnement så ser du kampen i Direktesport.no og det siste alternativet er handball.no/live sine oppdateringer.

God kamp!