To nordmenn på rundens lag i Champions League

Av: E. Fossnes/NTH
31. oktober 2020

Den sjette runden i Champions League er spilt. Mange håndballgodbiter var på menyen, og to nordmenn leverte varene så bra at de endte på rundens lag.

Målvakt: Vladimir Cupara (Telekom Veszprem)

Veszprem sin andreskanse skapte hodebry for THW Kiel i Sparkassen Arena. 26-åringen fra Serbia leverte flere spektakulære redninger for bortelaget, og var avgjørende for at laget fra Ungarn dro med seg 1 poeng.Venstrekant: Sebastian Barthold (Aalborg Handball)

Nordmannen var revansjesugen etter å ha blitt utelatt fra Christian Berge sin landslagstropp. Den tidligere Haslum-spilleren hadde 100% uttelling, og endte på fem scoringer for danskene.Venstreback: Sander Sagosen (THK Kiel)

Nok en gang viste Sagosen hvorfor mange regner han som verdens beste håndballspiller. 9 scoringer og haugevis av assist mot Telekom Veszprem ga han en plass på rundens lag. Det er ikke første- og ikke siste gang han dukker opp der.Midtback: Miguel Martins Soares (Porto)

Den portogisiske landslagspilleren var i fyr og flamme mot polske Kielce. Playmakeren dunket inn ni scoringer for hjemmelaget, og var nest sist på flere scoringer. Ikke bli overrasket om vi ser han i en større klubb neste sesong.Høyreback: Dika Mem (Barcelona Lassa)

Supertalentet fra Frankrike er nok en gang inne på rundens lag. Han var en håndfull for Aalborg, og endte opp med 6 scoringer for spanjolene. Dika Mem blir en viktig brikke i Barcelona sin jakt på Champions League tittelen.Høyrekant: Domen Novak (RK Celje)

22-år gamle Novak er et stort talent. Slovakeren satte 7/8 skudd i mål mot HC Motor, og fortsetter å levere varene i Champions League. Dessverre for han og Celje, var det ikke nok til å hente to poeng.

Linjespiller: Hendrik Pekkeler (THW Kiel)

Sander Sagosen, og Harald Reinkind sin lagkamerat i THW Kiel, var toneangivende for tyskerne. Med 4 scoringer fremover, og solid forsvarsspill bakover, havnet han på rundens lag i Champions League.