Foto: Annick Nielsen

TettPå Sesong 2

Av: NTH
18. januar 2022

Klikk på episodene her:

S2 E19 Tirsdag 18. januar

I kveldens sending tar vi en titt på de nyeste resultatene. Vi har med Olivia L. Nygaard som stengte buret for Fana i helgen. Vi hører fra Steffen Stegavik etter en sensasjonell seier i Europa, og vi har med Mina Hesselberg som går fra bunn til topp med overgangen til Vipers. Til slutt oppsummerer vi EM så langt for håndballgutta i EM-hjørnet.

S2 E18 Tirsdag 11. januar

I dagens sending annonserer vi månedens lag for menn, og har besøk av Magnus Abelvik Rød i EM-Hjørnet. Vi har med oss Elias Mar Halldorsson fra Fredrikstad og Caroline Aar fra Byåsen. Vi snakker om de gode resultatene fra helgen.

S2 E17 Tirsdag 4. januar

I dagens sending oppsummerer vi første halvdel av sesongen for kvinnene, og ser på hva vi har i vente i den neste. Maja Muri er vår gjest og skal snakke om sesongen videre.

S2 E16 Tirsdag 14. desember

I dagens sending ser vi på de 3 siste rundene for 2021, sammen med Vegard Tennfjord fra Haslum og Morten Linder fra Halden. Vi tar også en titt på det siste som har skjedd i VM

S2 E15 Tirsdag 7. desember

I dagens sending snakker vi med ØIF Arendal-kaptein Kristian Rammel. Vi tar en prat om hvordan ØIF skal slå til for å slå Drammen i onsdagens toppkamp. Eskil Dahl Reitan forteller om hvordan det er å være trønder i Kolstad om dagen, og vi annonserer månedens lag i november for både kvinner og menn. Til slutt har Henrik med Kenneth Gabrielsen i VM-Hjørnet.

S2 E14 Tirsdag 30. november

I denne episoden har vi med oss Kristiansands Håkon Pettersen som får liret fra seg. Peter Dahl Christensen fra Bækkelaget snakker om tanker rundt returoppgjøret i Europa. Og vi introduserer VM-Hjørnet med Henrik Wilhelmsen.

S2 E13 Tirsdag 23. november

Vi har med oss Sander Linderud fra Sandefjord som snakker om det skuffende tapet mot Nøtterøy i helgen. Viktor Norberg fra Drammen forteller hvorfor han ikke har vært å sett på banen de siste kampene. Og Hans Fredrik kommer med en stor lovnad mot en av helgens kamper – her er det bare å følge med!

S2 E12 Tirsdag 16. november

Hans Fredrik blir overrasket med besøk i studio, av ingen andre enn Thomas Karlsen. Vi har med oss Julie Hulleberg fra Fredrikstad og Sander Rogne Myklebust fra Runar Sandefjord. Vi ser på de kommende kampene i både REMA 1000-Ligaen og Europa. Følg med!

S2 E11 Tirsdag 9. november

Vi ser frem mot semifinalene i NM, der vi har med oss Janne Eklo fra Aker i studio. Vi har hørt med Fjellhammers Hermann Gjekstad om hans tanker rundt semifinalen mot ØIF Arendal. Og vi annonserer månedens lag for oktober for begge kjønn. Følg med.

S2 E10 Tirsdag 2. november

I dagens sending tar vi tempen på oppgjøret mellom Vipers og Storhamar sammen med Karine Dahlum og Guro Nestaker. Vi tar en prat med Andrea Varvin Fredriksen fra Flint, og vi snakker med daglig leder i Kolstad, Jostein Sivertsen, om annonseringen av nye spillere som er klare for Kolstad-Prosjektet!

S2 E9 Tirsdag 26. oktober

En fantastisk helg for (nesten alle) lagene våre i Europa. Vi tar tempen på kvartfinalene i NM, og de kommende kampene i REMA 1000-Ligaen. Her får vi høre hva flere av spillerne tenker om kommende uke, samt fremtiden.

S2 E8 Tirsdag 19. oktober

I dagens episode av TettPå har vi med oss Theodor svensgård før Nærbøs historiske deltakelse i Ecup. Vi tar en prat med Emma Holtet fra Tertnes, Emil Imsgard etter seieren i Champions League, og vi hører med BSK’s Trym Johnsen om tanker rundt returoppgjøret mot Fivers. 

Som vanlig tar vi også en titt på de kommende kampene her i Norge og REMA 1000-Ligaen.

S2 E7 Tirsdag 12. oktober
Vi har med oss Jørg Fiala Gjermundnes fra ØIF Arendal som snakker om den gode sesongstarten og tillitten han har fått av hovedtrener André.

Steffen Stegavik forteller oss om tankene rundt REMA 1000-Ligaen og den første E-Cup-kampen til Sola på 15 år.

Vi har også fått noen ord fra Fjellhammers trener Kristian Bliznac om semifinaleplassen i NM. Og vi introduserer SuperLigaen. Følg med!

S2 E6 Tirsdag 5. oktober
Thomas og Henrik er på høstferie, så i dag er Hans Fredrik «alene hjemme» Han får besøk av skribent Magnus Gulliksen, som vii introduserer en ny spalte i norsk topphåndball.

Vi tar tempen på oppgjøret mellom Haslum og Drammen, som kommer både i REMA1000-Ligaen og NM denne uken. I tillegg annonserer vi månedens lag for september!

S2 E5 Tirsdag 28.september
I dagens episode har vi med oss Tiril Spæren fra Oppsal og Rikke Midtfjeld fra Aker for å snakke om de doble møtene denne uken. Både onsdag og søndag møter Aker og Oppsal hverandre i NM og Rema 1000-Ligaen.

Vi har også med oss Birk Inselseth fra Bergen, følg med!

S2 E4 Tirsdag 21.september
I dagens episode tar vi en titt på de kommende kampene i REMA 1000-Ligaen og NM.

Vi har også med oss Haldens Hannes Nystrøm. Gabriel Setterblom tar en prat om hvordan Kolstad skal snu den negative trenden. Og vi snakker med Anniken Obaidli om den gode starten i Storhamar-drakta!

S2 E3 Tirsdag 14.september
I dagens sending har vi med oss Bækkelagets Aksel Strupstad i studio. Vi snakker om helgens tur til Ukraina, og returkampen som kommer.

Tobben Evjen, Emma Skinnehaugen og Tobias Grøndahl stikker også innom, hvor vi snakker om det som kan bli jevne kamper i REMA 1000-Ligaen og sesongpremieren i Champions League i Terningen Arena

S2 E2 Moroa er i gang.
Mye trøkk i ligaene og røde kort i bunkevis. NM i hele landet
Du får møte spillere foran ukas kamper. Heng med.

S2 E1 Sesongpremiere
Endelig. Årets REMA 1000-liga kastes i gang. Vi ser på tabelltips, hva man kan glede seg til av kamper og lanserer «Årets Tipper».

Hele episoden:

Del 1: Velkommen og REMA 1000-ligaen Kvinner

Del 2: REMA 1000-ligaen Menn

Klikk her for sesong 1