Tar Vipers seg videre til nok en NM-finale?

Tekst: Preben/Vipers

10. november 2020

Desember betyr to ting i håndball-Norge. Det blir arrangert et sluttspill der Norge forventes å være i toppen, og finalen i cupen arrangeres i Oslo Spektrum i romjula. Annerledesåret 2020 har gitt oss mange unntak fra regler, men disse to tingene arrangeres enn så lenge som planlagt.

Siste hinder på veien til Oslo Spektrum er Fana. Bergenslaget var på besøk i Aquarama for knappe to uker siden, og da vant Vipers med 21 mål. 45-24 var en utrolig maktdemonstrasjon mot en av medaljekandidatene i Rema 1000-ligaen.

Heidi Løke er i ustoppelig form om dagen.
Foto: Terje Refsnes.

Vipers har så langt i cupen møtt Randesund, Gjerpen og Molde. Ingen av de kampene har bydd på store problemer for de rosakledte, og hele 116 mål har vi satt i motstanderens nett. Toppscorerne våre i turneringen er Sunniva Næs Andersen og Emilie Hegh Arntzen. Begge to har notert seg for 17 scoringer.

I den andre semifinalen møtes Sola og Fredrikstad, og vinnerene av de to kampene møtes til finale i Oslo Spektrum tirsdag 29. desember.

Det er noen få billetter igjen til semifinalen. De billettene kjøper du ved å følge denne linken: https://vipers.woow.no/#!/home

Kampen mot Fana ser du på handballtv.com og den har avkast klokken 19.00.