Foto: ØIF Arendal

Tar ØIF Arendal også denne?

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball
20. mai 2022

Drammen – ØIF Arendal i Drammenshallen kl 19:15

I kveld er det vinn eller forsvinn for Drammen. Bortelaget leder 2-0 i kamper og vil med seier i kveld nå sluttspillfinalen. En finale der de kan få revansj over cup-finalemotstander Elverum.

Der Drammen har kunnet «trene seg i form» etter forrige møte mellom de to så har ØIF Arendal spilt en tøff cup-finale mot Elverum.

De to lagene har naturlig nok hatt sterkt fokus på den kommende kampen og Luka Panza i Arendal sier til klubbens egne sider at «det er enkelt og vanskelig. Vi må levere årsbeste mot Drammen for å sikre oss finalebilletter allerede fredag».

Fra Drammen sier Kristian Kjelling at «taper vi, er vi ferdig med sesongen. Vinner vi får vi en ny sjanse i Arendal mandag. Derfor kommer alle til å legge igjen hjertet sitt i det som skal skje på banen fredag. Det er alt eller ingen ting som gjelder».

Kampen starter kl 19:15, og siden all håndball er best i «levende livet» så kjøp billettene i Drammen sin app og ta turen til Drammenshallen. TV2Sport1 sender kampen i sin helhet (her trenger du abonnement) og handball.no/live er som alltid tilstede og oppdaterer fortløpende fra det som skjer ute på banen.