«Tapte» uavgjort – Norsk Topphåndball

«Tapte» uavgjort

Haslum – ØIF Arendal 27-27 (15-11). Da sluttsignalet gikk i Nadderud Arena, deppet hjemmelaget som om de hadde tapt kampen, mens gjestene jublet. For orden skyld – kampen endte uavgjort.

– Irriterende for oss. Griseflaks for Arendal, oppsummerer lagkaptein Anders Røe.

Fordi – Haslum ledet fra første til nest sekund. Ja, kantspillerne Nikolai Strickland og Stian Brevik gjorde gjestene nærmest svimle og tvang dem til å ta en rekordtidlig time out etter bare tre minutter og 14 sekunder. Da ledet hjemmelaget 4-0.

Og de rødkledde fortsatte med å både lede og føre kampen. Ved pause ledet Haslum 15-11.

Etter hvilen fortsatte Nikolai å gjøre mål. Men to tette utvisninger for Haslum med ti minutter igjen av kampen kostet laget dyrt. For første gang sto det uavgjort 24-24 på lystavlen. Men de røde klarte å samle seg og rykke ifra. Med 20 sekunder igjen på kampuret ledet Haslum med ett mål. I sitt siste angrep brant laget en megamulighet. Arendal svarte med et lynhurtig kontring. I det 60. minutt fikk gjestene frikast. «Tungvekteren» Lauritz Mo Rannekleiv klinte ballen i mål som en kanonkule.

– Det er forferdelig surt å tape ett poeng, som vi nærmest ga bort, når vi tross alt spilte en god kamp. Men når vi ikke setter sjansene våre, ja da vinner vi ikke. Slik er det bare, sukker lagkapteinen.

– Dette gjør vondt. Det handler om marginer. Disse var ikke på vårt lag, supplerer Haslum-trener Ole Ole Andreas Bjørdalen Sverre.

– Når vi lander litt, så har vi jo gjennomført en god kamp. Dette er absolutt noe å bygge på videre mot vårsesongen, legger han til.

Nå blir det julepause og deretter VM-pause. Neste kamp for Haslum er terminfestet til onsdag 3. februar; Runar borte.

Haslum: Trond Tjemsland, Thomas Langerud – Felix Lunde 2, Anders Røe 4, Viktor Glatthard 1, Nicolas Suter 3, Vegard Sørlie Tennfjord 3, Leopold M. Nicolaus, Nikolai Strickland 8, Dominic Grimstad, Benjamin Hallgren 1, Stian Brevik 5, Aleksander Høiness, Stian Grimsrud, Aleksander Selmar, Kristian Gjestrud.

Toppscorer ØIF Arendal: Eirik Heia Pedersen, Lauritz Mo Rannekleiv, Olaf Hoffstad – alle 4 mål.

Bli med i konkurransen! TettPå Håndball har utfordret alle lagene i REMA 1000-ligaene til å utføre en balløvelse. Nå utfordrer de DEG! Kanskje er det akkurat DU som vinner over en Eliteseriespiller! Her kan alle være med! Alle bidrag er med i trekningen av premier.