Svak andreomgang ødela for Kristiansand – Norsk Topphåndball

Svak andreomgang ødela for Kristiansand

Til tross for ufyselig vintervær, hadde over 750 entusiastiske tilskuere funnet veien til Aquarama og dagens kamp mot Nærbø. Det ble, som ventet, en tøff oppgave for KRS.

God start på førsteomgangen

KRS startet førsteomgang bra med to kjappe skåringer av Eirik Köpp og Victor Skillhammer. Sammen med Øyvind Frigstad hadde backrekka en veldig bra start på kampen. Etter hvert begynte også Mark å stenge målet bakover, så etter tolv minutt hadde KRS opparbeidet seg en firemålsledelse, 10-6.

Etter tretten minutter, på stillingen 11-6, tok Nærbø timeout, uten at det fikk noen umiddelbar effekt. Nærbø begynte imidlertid gradvis å spise inn på KRS sitt forsprang, målvakten deres begynte å finne ut av skuddene fra Köpp og Frigstad. Etter 20 minutt var KRS sin ledelse redusert til to mål, 13-11.

Dessverre opplever vi nok en gang at KRS leverer en dårlig periode i første omgang, etter 25 minutter hadde Nærbø spist opp KRS sin ledelse og gikk opp i ledelsen 14-15. KRS våknet heldigvis, og med to kjappe mål av Eirik Køpp, var våre gutter tilbake i føringen. Til pause var resultatet 17-16.

Kort summert: En veldig god første halvdel av omgangen. Så kom, som så ofte tidligere, en dårlig KRS-periode. Gutta kom seg gjennom den, og kunne gå til pause med ettmålsledelse 17-16, hvorav Köpp stod for åtte og Frigstad fire mål.

Svak andreomgang

Det ble en hektisk start på andreomgang men KRS holdt på ledelsen sin. Etter drøye 38 minutt utliknet imidlertid Nærbø til 20-20. Kort tid etter fikk Øyvind Frigstad en tominutter og Nærbø benyttet overtallsperioden til å gå opp i en tomålsledelse 22-20.

Midtveis i omgangen hadde Nærbø opparbeidet seg en tremålsledelse, 21-24. I løpet av de neste fire minuttene puttet Nærbø ytterligere tre mål, og ledet 21-27 da Tobben tok timeout etter 49:20.

Det hjalp ikke med timeout for KRS. Nærbø økte ledelsen sin utover omgangen og vant til slutt med åtte mål, 25-33.

Etter en svært god start på kampen, ble dette på mange måter de brente sjansers kamp for KRS. Deler av førsteomgangen spilte KRS bra, mens andreomgangen var preget av en rekke personlige feil og dårlige avslutninger.

Håndballforbundets livedekning av kampen: Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Nærbø | handball.no