Stortap for Tertnes i Tyskland – Norsk Topphåndball

Stortap for Tertnes i Tyskland

Det var lite som stemte for Tertnes da de møtte tyske SG BBM Bietigheim.

I andre runde av kvalifiseringen til European League beseiret Tertnes serbiske ZORK Jagodina. I den første kampen i den tredje runden var det derimot ikke mye som gikk veien for Bergenslaget.

Det tok nesten fem minutter før Bietigheim satte kampens første ball mellom stengene. Det tyske laget sto godt i forsvar og Tertnes slet med å komme til gode sjanser. Bietigheim var flinke til å utnytte tekniske feil fra Tertnes og dro fra det norske laget. Etter halvspilt førsteomgang viste resultattavlen 11-2. Bietigheim fortsatte å storspille og økte ledelsen i siste del av omgangen. Til pause sto det 22-7.

Det var lite å gjøre med Bietigheim også i andre omgang. Tertnes klarte ikke å rette opp i de tekniske feilene og Bietigheim fortsatte å spille i et høyt tempo. Tertnestrener Tore Johannessen tok sin siste timeout da det var ti minutter igjen på stillingen 35-11. Tertnes klarte å komme noen mål nærmere de siste minuttene og kampen endte 39-18.