Storseier til Gjerpen – Norsk Topphåndball

Storseier til Gjerpen

Gjerpen fortsetter seierstoget og vant komfortabelt 31-20 borte mot Ålgård i sesongens nest siste serierunde.

Etter gårsdagens seier mot Ålgård er det klart at Gjerpen HK Skien tar 2. plassen i 1. divisjon for kvinner og er dermed sikret best utgangspunkt i en play-off om opprykk. I denne play-offen møter vi Haslum/Bærum og 4. plassen i 1. divisjon som foreløpig ikke er spikret.

Gjerpen-jentene måtte bruke litt tid før de våknet i gårsdagens kamp og slet lenge med å trenge igjennom et godt Ålgård-lag. Heldigvis etter 22 minutter ut i 1. omgang av kampen våknet Gjerpen-jentene etter en time-out fra trenerteamet, og anført av en god Sara Dögg Hjaltadottir og Linn Andresen gikk Gjerpen til ledelsen på stillingen 10-12 til gjestene.

Kvalitetsforskjellen viste seg mer i 2. omgang og Gjerpen kjørte på for å få med seg to poeng hjem til Skien. Gjerpen-laget ga seg ikke før det stod hele 20-31 på resultattavlen og to poeng ble med tilbake på bussturen til Skien.

Neste seriekamp for Gjerpen er borte mot Reistad 10. april. Dette er sesongens siste seriekamp. Da oppsettet for play-offen foreløpig ikke er satt er det vanskelig å vite når neste hjemmekamp er for Gjerpen. Klubben vil informere om dette på sine hjemmesider så fort informasjon om dette foreligger. Vi oppfordrer alle og en hver til å ta turen til Skienshallen når oppsettet for play-off er klart og støtte opp Gjerpen-jentene.